Autonvuokraus Malta Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Malta Lentokenttä

Malta Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Malta Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Malta Lentokenttä

Autovuokraamo Malta Lentokenttä
Autovuokraamo Malta Lentokenttä

Malta International Airport (MLA) – paikallisesti kutsutaan usein ”Luqa” – sijaitsee 5 km lounaaseen keskustan Maltan pääkaupunkiin, Vallettaan. Lentokenttä on tukikohta Air Malta ja Ryanair. Tämä on Maltan ainoa lentokenttä, ja se on yksi terminaalin. Lentoasema palvelee noin 3,5 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Maltan lentokentältä monet lentoyhtiöt ovat säännöllisiä lentoja lukuisia kohteisiin Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa. Esimerkiksi se totesi, että Ryanair lentää Malta International Airport Oslo ( Gardermoen ), SAS lentää Tukholman (Arlanda) ja Jettime mistä Billund vuonna Tanskasta.

Saadaksesi lentokentältä Vallettaan kaupunkiin tai muihin kohteisiin Malta, voi kestää bussilla tai taksilla.Jos haluat vuokrata auton kiertää oman Maltalla, tunnettu kansainvälinen autovuokraamossa lentoasemalla toimistot – myösAvis, Hertz, Budget, Europcar, Sixt, National ja Thrifty. On tärkeää muistaa, että ajaa vasemmalla Maltalla.

On hyödyllistä valikoima kauppoja, baareja ja kahviloita terminaalirakennuksen, mutta ei ravintoloissa. Muuten lentoasema tarjoaa pankkipalveluja valuutanvaihto, ja pankkiautomaatit.

Ei ole hotelleja lentoasemalla, mutta valinta on hyvin kohtuullisen matkan päässä lentokentältä alueella. Lähin on Golden Tulip Vivaldi Hotel, Le Meridien ja Hilton Malta.