Autonvuokraus Skopelos

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Skopelos

Skopelos matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Skopelos. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Skopelos

Autovuokraamo Skopelos
Autovuokraamo Skopelos

Skopelos on toiseksi suurin saari Sporadit, saariryhmä sijaitsee Egeanmeren pois itärannikolla Kreikan.Saaren väestö on noin. 6000 (2010). Skopelos kuuluu läänin Magnesia, välissä lähisaarille Skiathos ja Alonissos.Skopelos on, kuten muutkin Sporadit, suosittu matkailukohde – ja hotelli tarjous on laaja ja monipuolinen.

Tärkein kaupunki Skopelos on sama nimi kuin saarella, ja se sijaitsee kauniilla paikalla saaren koillisrannikolla. Myös pikkukaupungin Glossa ja Loutraki satamakaupunki vastakkaisella puolella Skopelos mainita. Ne sijaitsevat lähellä toisiaan (Glossa korkealla kalliolla edellä Loutraki).

Monet ovat verranneet luonne Skopelos kanssa Italian maaseudulla Toscana, koska vihreä, maasto – kuten koostuu kauniit oliivilehdot, hedelmällisiä tasankoja ja hajallaan smågårder. Muuten, se on myös suhteellisen korkeat vuoret saarella – jossa korkeimmalla, Delhi, kohoaa 681 metriä

Niistä saaren nähtävyyksiä, lisäksi monia hienoja rantoja, on yksi esimerkki useita luostareita ja pieniä kirkkoja. Luostari ”luostari Pyhän Taxiarches (jossa kirkko 600 jKr) sijaitsee aivan Glossa ja on suosittu matkailukohde. Muuten kirkko Agios Athanasios peräisin 1000-ja venetsialainen linnoitus mainitaan. Molemmat sivustot ovat Skopelos Town.

Monet kohtaukset kuuluisan elokuvan ”Mamma Mia!” kirjattiin Skopelos.

Lähin lentokenttä sijaitsee naapurimaiden Skiathos.