Autonvuokraus Skiathos

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Skiathos

Skiathos matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Skiathos. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Skiathos

Autovuokraamo Skiathos
Autovuokraamo Skiathos

Skiathos on suosituin yhteensä yli 1400 saarta Sporadit, joka sijaitsee pois itärannikolla Kreikan.Se on alueen 47km2 ja asukasluku on noin 6200 (2010).

Turistit vierailevat Skiathos on 70 rantoja, joista valita, ja useimmat turistit tulevat tänne vain uida, ottaa aurinkoa ja rentoutua.

Saari on jo esillä noin 500 eKr. Kr., Ja keskeinen rooli aikana ns Persian Wars.

Rannikolla Skiathos on kalkittu hotelli komplekseja peräkkäin, ja charter matkailijoita kaikkialta Euroopasta fill hotellihuoneita. On myös luonnollista kauneutta saaren, joka monissa osissa hallitsevat vihreä oliivi ja mäntyjä. On pulaa historiallisia nähtävyyksiä Skiathos, mutta monet matkailijat ovat mielellään ottaa retki vanha pääkaupunki Kastro sijaitsee saaren pohjoisosassa. Sijaitsevat korkealla kalliolla tekee sinusta täällä on upeat näkymät.

Muussa tapauksessa se voidaan mainita, että jotkin kuuluisan elokuvan ”Mamma Mia!” kuvattiin Skiathos. Vielä kohtauksia myös saattaa viereisen saaren Skopelos.

3 km koilliseen keskustasta saaren tärkein kaupunki – joka yksinkertaisesti nimeltään Skiathos Town – sijaitseva lentoasema ”Skiathos Airport”, joka toimii myös suosittu lähisaarille Alonissos ja Skopelos. Joka kesä tuhannet turistit saapuvat tänne. Monet saaren asukkaat, matkailu uran, mutta työskentelee mantereen ulkopuolella matkailukausi.