Autonvuokraus Sheffield

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sheffield

Sheffield matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sheffield. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sheffield

Autovuokraamo Sheffield
Autovuokraamo Sheffield

Sheffield on South Yorkshiren ja 4. suurin kaupunki Englannissa.Väestö on noin 640   000 (2010) – kun taas Etelä-Yorkshiren alueen väkiluku on noin 1,2 miljoonaa euroa.Don joki kulkee kaupungin läpi, ja se on tällä alalla ollut asutusta täällä vuodesta Viking kertaa.

Sheffield on tunnetuin teräksen tuotannossa. Jo 1300-luvulla, ensimmäinen terästehdas perustettiin – ja silti tuottaa terästä täällä. Nyt on olemassa erityisiä teräksestä veitset ja työkalut kaupunki erityisesti liittyy. Muuten on huomattava lisääntyminen Sheffieldissä.

Sheffield premier arkkitehtoninen nähtävyys on Pyhän Pietarin ja Pyhän Paavalin kirkko 1100. Muuten kaupunki on perinteinen teatteri, joka perustettiin vuonna 1897 (palautettu vuonna 1990) ja useita museoita.

Kaupunki on nyt keskus koulutus, ja siellä on kaksi yliopistoa täällä, joka on yhteensä 40 000 opiskelijaa: University of Sheffield ja Sheffield Hallam University.

Maailman ensimmäinen jalkapalloseura – Sheffield FC – syntyi Sheffieldissä vuonna 1857. Kaksi kuuluisin seurat päivän Sheffield Wednesday ja Sheffield United.

Lähin suuri lentokenttä on Leeds Bradford International Airport, joka sijaitsee 75 km pohjoiseen Sheffieldin ja Manchesterin kansainväliselle lentokentälle (78 km länteen Sheffield).