Autonvuokraus Manchester Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Manchester Lentokenttä

Manchester Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Manchester Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Manchester Lentokenttä

Autovuokraamo Manchester Lentokenttä
Autovuokraamo Manchester Lentokenttä

Manchesterin lentokenttä (MAN) sijaitsee 17 km lounaaseen Manchesterin keskustasta, ja on Britannian vilkkain kansainvälinen lentokenttä ulkopuolella Lontoon alueella.Lentoasema palvelee noin 18 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2010).

Manchesterin lentokentälle ovat sekä tilaus-ja reittilentoja 180 kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla, Flybe, Ryanair, EasyJet, Monarch Airlines ja Thomas Cook perustuvat täällä.

Lentokenttä on perustettu vuonna 1954 ja tällä hetkellä on kolme terminaalia. Kaikki liittimet on pääsy langaton internet-yhteys, laaja valikoima kauppoja (myös verovapaat), ravintoloita / kahviloita / baareja, pankkiautomaatit ja valuutanvaihto. On myös kampaamo lentoasemalla sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Lähellä lentokenttää, useita hotelleja ja Radisson Blu Hotel on liitetty kaikkiin terminaaleihin jalankulkijoiden ”Skylink”.

Manchesterin lentokentälle voit junalla, bussilla tai taksilla osaksi kaupungin keskustaan​​.Rautatieasema sijaitsee välillä terminaalien 1 ja 2 Jos haluat ajaa Manchester, voi saada hänen vuokra-auto, kun saavut lentokentälle. Autovuokraamot Avis, Hertz, National, Sixt, Budget ja Enterprice on toimistonsa täällä.