Autonvuokraus São Paulo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo São Paulo

São Paulo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on São Paulo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

São Paulo

Autovuokraamo São Paulo
Autovuokraamo São Paulo

São Paulo sijaitsee Kaakkois Brasiliassa – Ca. 80 km luoteeseen Atlantin valtamerelle, on maan suurin kaupunki 11,2 miljoonaa asukasta (2010).Metropol alue ”Grande São Paulo” on 19800000 asukasta, ja se on siten yksi väkirikkain suurkaupunkien maailman.

Sao Paulo on Brasilian tärkein taloudellinen, rahoitus, poliittinen, kulttuurinen ja teollinen keskus, jossa useita yliopistoja, teattereita, museoita ja gallerioita. São Paulo on monikulttuurinen kaupunki, jossa eri kaupunginosissa ominaista etnisissä lähiöissä. Keskustan alue koostuu pääosin moderneja pilvenpiirtäjiä ja laaja keinoja.

São Paulo on lukemattomia nähtävyyksiä, ja yksi niistä on teatteri ”Teatro Municipal” vuodesta 1911 neo-barokkityyliin. Myös taiteen museo ”Museu de Arte de São Paulo” (MASP) on tutustumisen arvoinen. Museo on suurin taidekokoelma Etelä-Amerikassa. Toinen suosittu taiteen museo sijaitsee puistossa ”Parque do Ibirapuera.” Paikka on vaikuttava kokoelma sekä Länsi-ja Latinalaisen Amerikan taide – mukaan lukien lukien Picasson teosta ja Modigliani. Puistossa on myös planetaario, kaunis maisemoitu puutarha, japanilainen paviljonki, järvi ja suihkulähde.

Lähin lentokenttä on São Paulo International Airport – Guarulhos, joka sijaitsee 25 km koilliseen kaupungin.