Autonvuokraus Sao Paulo Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sao Paulo Lentokenttä

Sao Paulo Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sao Paulo Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sao Paulo Lentokenttä

Autovuokraamo Sao Paulo Lentokenttä
Autovuokraamo Sao Paulo Lentokenttä

Sao Paulo / Guarulhos – Governor Andre Franco Montoro International Airport (GRU) sijaitsee 25 km koilliseen Sao Paulo.Se menee niin säännöllisiä bussilinjoja ja bussi välillä kaupungin Sao Paulo ja lentokentälle. Useimmat autovuokraamojen jotka esitetään lentoasemalla ovat Avis, Budget, Hertz, Thrifty, Sixt, Honk ja Zoom Auto Europe autonvuokraus.

32.177.594 matkustajia kävi Sao Paulo Airport vuonna 2012, se tarkoittaa, että se on suosituin lentokenttä Brasiliassa.Lentokenttä tulokset erittäin huonosti täsmällisyyden, neljännes lähdöt ovat yli 15 minuuttia myöhässä.   Lentoasema on tärkein keskus lentoyhtiöt TAM ja GOL. Koska Brasilian suurin lentokenttä on kansainvälinen grid hyvin. Uusi terminaali on parhaillaan rakenteilla (helmikuu 2013).

Sao Paulo Airport on vaatimaton valitsema ravintoloita, kahviloita ja baareja. Se on VIP lounge, business, pankki, apteekki ja verottomasta shoppailusta. Lentokentällä on pieni hotelli, nopea uni, joka on ihanteellinen niille, jotka haluavat tehdä työtä, levätä kylvyn jälkeen.