Autonvuokraus Riika Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Riika Lentokenttä

Riika Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Riika Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Riika Lentokenttä

Autovuokraamo Riika Lentokenttä
Autovuokraamo Riika Lentokenttä

Riian kansainvälinen lentokenttä (RIX) on Latvian suurin lentokenttä ja suurin lentokenttä Baltiassa. Lentokenttä on nimetty Latvian ”Rigas Starptautiska Lidosta”, ja on 9 km lounaaseen Riian keskustaan.

Riian lentokenttä avattiin vuonna 1973 ja on 3 terminaalit – A, B ja C. lentoasema palvelee 5,1 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011).

21 lentoyhtiötä – kuten SAS, KLM, Ryanair ja Norja – on suoria lentoja Riian lentokentältä ca. 60 kohdetta yli 30 maassa.Lisäksi reittilennot Riian lentokenttä on useita charter liikennettä.

Lentokentällä on useita tiloja matkailijoille – myös ravintoloita, kahviloita, baareja, pankit, posti, apteekki, lehtikioski, lahjatavarakauppa, koruja, verovapaita myymälöitä, yleissopimuksen tiedon levy ja langaton internetyhteys.

Saadaksesi lentokentältä Riian keskustasta voi mennä bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Riiassa, autovuokraamojen Avis, Budget, Europcar, Sixt ja Auto5 toimistoja tuloaulassa lentokentän. On suosittu vuokrata auton Riiassa, ja jos varaa autonvuokraus ennen lähtöä – auto on valmis, kun saavut lentokentälle.