Autonvuokraus Reykjavik

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Reykjavik

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Reykjavik tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Reykjavik kauttamme.

Reykjavik-opas

Bilutleie Reykjavik
Reykjavik Autonvuokraus

Islannin pääkaupunki Reykjavík sijaitseeSeltjarnarnesin niemimaalla Faxaflóin sydämessä. Kaupunki on myös Islannin kulttuuri- ja talouskeskus – ja myös saaren tärkein satamakaupunki. Yli 60 prosenttia Islannin väestöstä asuu pääkaupungissa, jonka asukasluku on noin 120 000 (2010). Kaupungin historia juontaa juurensa 800-luvun lopulle, mutta vielä vuonna 1801 väkiluku oli vain noin 100 000. 600.

Nähtävyyksiä

Nähtävyyksiin kuuluvat moderni Hallgrimskirkja-kirkko, Islannin suurin kirkko sekä uusi Harpan konsertti- ja oopperatalo (vihittiin käyttöön vuonna 2011). Myös Perlan – alkuperäinen vesitorni, joka vuonna 1991 muutettiin ravintolaksi ja museoksi, on mainittava. Yläosa on peitetty lasipallolla, ja täältä on upeat näkymät kaupunkiin. Muuten Alltinget, Islannin vuoden 1881 parlamenttirakennus,on suosittu siirtokunta. Kansallismuseo ja kulttuurikeskus (jossa on jännittävä käsialakokoelma) ovat myös tutustumisen arvoisia.

Reykjavikin tärkein ostoskatu on Laugavegur, ja jos tarvitset erityistä virkistystä, kannattaa tehdä matka Nauthólsvikiin kaupungin eteläosassa, maailman ainoalla lämmitetyllä merirannalla.

Hallgrimskirkja revontulien kanssa taivaalla.

Tutustu Reykjavikiin autonvuokrausta

Islanti on erinomainen maa tutkia autonvuokraus. Missä tahansa ajatkin, sinua ympäröi Saga Islandille ominainen maaginen maisema. Suurin osa turisteista päättää mennä sinne kesällä, mutta yhä useammat ihmiset saapuvat Islantiin aikana, jolloin revontulet ovat aktiivisimpia. Suosituimmat nähtävyydet ovat suhteellisen lähellä Reykjavikia ja saaren eteläpuolella. Tässä on muutamia ehdotuksia islannin pääkaupungin parhaista kyydeistä.

Blue Laguene on maan kuuluisin geoterminen kylpyamme ja kylpylä.

Sininen laguuni – Täällä se kylpee ympäri vuoden

Suurin osa Islannissa käyneille on vieraillut maan kuuluisimmissa geotermisimmissä kylpylöissä ja kylpylässä. Sininen laguuni on vain lyhyen ajomatkan päässä Reykjavikista, lähellä Grindavikin kaupunkia Reykjanesin niemimaan lounaispuolella. Lämmin vesi tulee läheisestä Svartsengin voimalaitoksesta. Siellä energiaa tuotetaan pumppaamalla lämmitettyä vettä tuliperäiseltä maalta, ennen kuin se päätyi matkailijoiden ja islantilaisten uimavedestä. Valkoinen leikkaus johtuu siitä, että se sisältää paljon piidioksidia sen lisäksi, että vesi on myös runsaasti suoloja ja leviä. Tällä pitäisi oletettavasti olla hyviä terapeuttisia vaikutuksia. Laguunin vieressä sijaitseva ylellinen spa-hotelli on avoinna myös vierailijoille, jotka eivät asu siellä, mutta sinua ei päästetä kauniiseen veteen varaamatta etukäteen.

  • Reykjavikista sinisen laguunin hotelli- ja spa-keskukseen on tuskin 50 km:n matka. Autonvuokraus, matka kestää enintään 45 minuuttia.
Geyser – maailman vanhin aktiivinen geysiri.

Geyser – Maailman vanhin vesipylväs

Islannin Haukadalurissa, joka ei ole niin pitkä ajomatkan päässä Reykjavikista, voit kokea maailman vanhimman geysirin, joka on edelleen aktiivinen. Vulkaanisessa maassa sijaitseva lämmin vesi purkautuu ajoittain, ja se lähetetään ilmaan kuin pilari. Kuinka usein tämä tapahtuu ja kuinka korkealle veden ja höyryn pylväs saavuttaa, riippuu monista geologisista tekijöistä. Islannin Geyser on ollut käyttämättömänä monta kertaa ja sillä on tällä hetkellä epäsäännöllisiä purkauksia. Lähistöllä on geysiri Strokkur, joka on paljon aktiivisempi ja jossa on purkauksia 4-8 minuutin välein. Pilari yltää 20 metriinja on upea näky, joka sinun pitäisi saada mukaasi, kun olet Reykjavikissa. Autolla ajaminen Haukadaluriin on sinänsä vaivan arvoista. Liikut kauniin maiseman läpi ja ohitat vaikuttavan Gullfossenin vesiputouksen tiellä.

  • Reykjavikista geysiriin on noin 105 kilometriä, jos ajaa nopeinta tietä Þingvallavatnin kautta. Ajoaika on silloin noin 1 tunti ja 30 minuuttia.

Vík í Mýrdal – Miellyttävä kylä etelärannikolla

Tässä pienessä islantilaisessa kylässä on vain noin 300 asukasta. Paikka on edelleen melko ruuhkainen, sillä Víkiä pidetään yhtenä maan tärkeimmistä nähtävyyksistä. Alueen maisema on ainutlaatuinen. Rannoilla on mustaa hiekkaa, joka todistaa, että Islannissa on ollut huomattavasti enemmän vulkaanista toimintaa kuin nykyään. Rannalla ja ulkona meressä useat kivipilarit tarttuvat ja antavat trol-kaltaisen tunnelman. Pilarit muodostuvat, kun villi meri heikentää sedimenttejä. Monien hienojen luontoelämysten rideturer lisäksi voit nauttia ratsastuksesta Víkissä, valaiden katselusta, heittäytyä vetoketjuun,kokeilla varjoliitoa, tutkia luolia japaljon muuta. Kylässä on myös useita miellyttäviä ruokailu- ja majoitusvaihtoehtoja. Tie Víkiin vie sinut useiden muiden miellyttäviä kyliä ohi, jotka ovat myös pysähtymisen arvoisia.

  • Reykjavikista Víkiin on 186 kilometriä. Pysähtymättä ajomatka kestää noin 2 tuntia ja 20 minuuttia.
Víkissä on jännittävä maisema mustalla rannalla ja meren suurilla kivipilareilla.
Jökulsárlón on Islannin suurin jäätikköjärvi, joka sijaitsee Vatnajökullin jäätiköllä.

Jökulsárlón – Ainutlaatuinen Bresjø Vatnajökullin lopussa

Jökulsárlón on Islannin suurin jäätikköjärvi,ja se sijaitsee Euroopan suurimman jäätikön,tunnetun Vatnajökullin, päässä. Bresjøen on suhteellisen uusi päivämäärä, ja se tapahtui ensimmäisen kerran vuonna 1934. Sen jälkeen se on kasvanut huomattavasti jäätikön sulaessa tasaisesti. Pitkällä aikavälillä Jökulsárlónin voidaan odottaa päätyvän vuonoon, kun jäätikkövesi saavuttaa läheisen meren. Paikan päällä on hyvin pyörii vierailukeskus, jonne voivarata opastettuja kierroksia jäätikölle ja jäätikköjärvelle. Matkat merellä amfibioveneillä ovat jännittäviä, ja jos olet onnekas, koet luonnonvoimat, kun jäätikkö vasikoi. Keskuksessa on myös mukava kahvila avoinna ympäri vuoden. Jos otat ajomatkan Reykjavikista, ohitat vík í Mýrdalin, kun olet menossa Islannin suurimpaan jäätikköjärveen.

  • Reykjavikista Jökulsárlóniin ajaa noin 380 kilometriä saaren eteläpuolella. Koska matkan varrella ei ole pysähdyksiä, ajomatka kestää noin 4 tuntia ja 45 minuuttia.
Seljalandsfossin vesiputous on noin 60 metriä.

Seljalandsfoss – Kävele vesiputouksen takana ja koe luonnonvoimat

Islannissa on useita kauniita vesiputouksia, ja Seljelandsfossen on yksi eniten vierailtuja. Tämä johtuu siitä, että se on suhteellisen lähellä Reykjavikia, ja että se tarjoaa erittäin mukavan luontokokemuksen. Se sijaitsee myös Hringvegurin varrella, joka on Islannin rannikkoa pyörivä päätie, joka vie sinut monien muiden saaren eteläpuolella sijaitsevien suosittujen nähtävyyksien ja kylien ohi. Vesiputouksen putoaminen on noin 60 metriä. Se antaa upean ja kauniin vaikutelman, ja sitä käytetään laajalti kuvana kirjoissa ja postikorteissa. Mikä tekee vierailustasi täällä erityisen seikkailunhaluista, on se, että voit kävellä jalka vesiputouksen takana. Jos haluat nähdä lisää vesiputouksia alueella ollessasi, voit kävellä Gljufrabuihin, joka on aivan Seljalandsfossin takana. Muutaman kilometrin päässä Vík í Mýrdalin suuntaan tietä pitkin voit myös saada upean Skógan vesiputouksen.

  • Reykjavikin keskustasta Seljalandsfossiin on noin 127 kilometriä. Normaalisti vietät noin 1 tunnin ja 45 minuuttia ajossa.
Reykjavikin kaduilla on ilmainen pysäköinti kaikkina päivinä klo 18 jälkeen.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Reykjavikin kaduilla on ilmainen pysäköinti kaikkina päivinä klo 18 jälkeen,myös lauantaisin. Sunnuntait ovat täysin ilmaisia. Kaupunki on jaettu neljään vyöhykkeeseen, ja tietenkin maksu on korkein vyöhykkeellä, joka on keskeisin. Neljän vyöhykkeen ulkopuolella voit pysäköidä maksamatta maksua. Muista, että jos pysäköintipaikka on maksullinen, se on hyvin viitoitettu suurella P: llä, ja mitä aika pätee. Huomaathan, että useimmissa pysäköintipaikoissa on automaatit, jotkahyväksyvät sekä kortteja että käteistä, mutta joissakin paikoissa on vain vanhoja parkometereja. Parkometrsissa voit maksaa vain kolikoilla. Kaupungin keskustassa on myös useita pysäköintihalleja sekäpysäköinti suurimmissa hotelleissa.

Autonvuokraus Reykjavikin keskustassa on helppoa ja mutkatonta. Liikenne ei ole erityisen tiheää suhteellisen pienessä kaupungissa. Muista, että liikenneympyröiden sisimmässä kentässä on poistumisoikeus, jos liikenneympyrässä on kaksi kaistaa. Islannissa tilanne on päinvastainen kuin useimmissa muissa maissa. Islannissa on myös helppo ajaa muualle, mutta moottoritieosia ei ole paljon. Useimmat reitit kulkevat hyvin hoidetut tiet, vain yksi kaista kumpaankin suuntaan. Joissain paikoissa kannattaa mennä hiekkatielle.

  • Jos olet maassa talvella ja haluat tutkia autonvuokrausautolla, on suositeltavaa, että pidät silmällä sääennusteita. On aikoja, jolloin tiet muuttuvat läpäisemättömiksi, jos on paljon lumisateita.

Lentokenttä

Keflavikin kansainvälinen lentokenttä on Reykjavikin tärkein lentokenttä, ja islanniksi sitä kutsutaan Keflavíkurflugvölluriksi. Icelandair sijaitsee Keflavikissä, jakäytännössä kaikki lennot lentokentälle ja lentokentältä ovat kansainvälisiä. Islannin rajoitettu kotimaan lentojen tarjous käyttää enimmäkseen Reykjavikin lentokenttää, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustan ulkopuolella.

Keflavik ei ole erityisen suuri, ja löydät helposti yritykset, jotka tarjoavat autonvuokrausta siellä. Tästä päivästä lähtien lentokentällä ovat edustettuina Avis, Budget, Hertz ja Europcar. Kaikkien neljän yrityksen pöydät on koottu terminaalirakennuksen tuloaulaan. Parkkipaikat, joissa autot sijaitsevat, ovat lähellä, eikä sinun tarvitse kuljettaa saapuakseen vuokraamasi ajoneuvoon.

  • Keflavikin lentokenttä sijaitsee Reykjavikin länsipuolella, aivan Reykjanesbærin pikkukaupungin vieressä. Pätkä on noin 50 kilometriä pitkä ja sitä ajetaan moottoritiellä. Normaalisti vietät 40 minuuttia ajossa.