Autonvuokraus Reykjavik

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Reykjavik

Reykjavik matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Reykjavik. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Reykjavik

Autovuokraamo Reykjavik

Autovuokraamo Reykjavik

Reykjavik, pääkaupunki Islanti, sijaitsee niemimaalla Seltjarnarnes pään Faxaflóin. Kaupunki on myös Islannin kulttuuri-ja taloudellinen keskus – ja myös tärkein satama kaupunki saarella. Yli 60% väestöstä Saari asuu pääkaupungissa, jonka väkiluku on noin 120000 (2010).Kaupungin juontaa juurensa myöhään 800s, mutta niinkin myöhään kuin vuonna 1801 asukasluku oli vain noin. 600.

Niistä nähtävyydet ovat modernin Hallgrímskirkja, joka on Islannin suurin kirkko ja uusi konserttisali ja ooppera Harpa (vihittiin vuonna 2011). Myös Perlan – alkuperäisen vesitorni, joka vuonna 1991 muutettiin ravintola ja museo, on mainittava. Alkuun on peitetty lasi pallo, ja tässä on upeat näkymät yli kaupungin. Muuten Althingin, Islannin parlamentti rakennus vuodelta 1881, suosittu matkailukohde. Myös kansallinen museo ja kulttuurikeskus (jossa on jännittävä kokoelma käsiala) on tutustumisen arvoinen.

Laugavegur-ostoskadun Raykjavik on, ja sinun joitakin erityisiä virkistys, pitäisi ottaa matkan Nauthólsvík kauas etelään kaupungin, maailman ainoa lämmitetään merenrantaa.

Maan toiseksi suurin lentokenttä – Reykjavik Airport – päälentokentän kotimaan liikenteessä, kun taas suurin osa kansainvälisestä liikenteestä kulkee Keflavikin lentokentälle, joka on noin. 40 km lounaaseen pääkaupunki.

Valikko