Autonvuokraus Port Elizabeth

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Port Elizabeth

Port Elizabeth matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Port Elizabeth. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Port Elizabeth

Autovuokraamo Port Elizabeth
Autovuokraamo Port Elizabeth

Port Elizabeth sijaitsee Etelä-Afrikkalainen maakunnassa Eastern Cape, erityisesti Algoa Bay (Intian valtameri), noin 700 km itään Kapkaupunki.Kaupungissa on 1,2 miljoonaa asukasta, mukaan lukien lähiöissä (2010).

Port Elizabeth on yksi Etelä-Afrikan tärkeimpiä satamia, ja lisäksi tulot viennistä ovat merkittäviä, matkailu on tärkeä elinkeino.

Port Elizabeth on perustettu vuonna 1820 British uudisasukkaat – ja kaupunki nimettiin ensimmäisen kuvernöörin vaimo, Elizabeth. Britannian oli myös ollut siellä ennen, ja oli jo vuonna 1799 rakennettu linnake sivuston – ”Fort Frederick”. Tämä on edelleen olemassa, ja on tällä hetkellä yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Se oli kuitenkin ollut ihmisiä Algoa Bay satoja vuosia. Myös eurooppalaiset ollut siellä myöhään 1400 – myös Portugalilainen löytöretkeilijä Bartolomeus Diaz ja Vasco da Gama.

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä Port Elizabeth, on kutsuva rantoja. Pieni kaupungin ulkopuolella, löydämme myös kuuluisa National Park – Addo Elephant National Park. Se perustettiin vuonna 1931 kuin pyhäkkö yhdentoista jäljellä norsuja alueella. Puisto on osoittautunut erittäin vaikutusvaltainen pyrkimyksiä estää sukupuuttoon norsukanta ja nykyään se taloa yli 450 henkilöä – lisäksi suuri joukko muita nisäkkäitä. Alkuperäisen puisto on sittemmin laajennettu koskemaan Woody Cape Nature Reserve, kuten sisältää St. Croix Islanti ja Bird Island – jos on rikas linnusto.

Lähin lentokenttä on Port Elizabeth Airport, joka sijaitsee 11 km kaakkoon keskustasta.