Autonvuokraus Nurmijärvi

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Nurmijärvi

Nurmijärvi matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Nurmijärvi. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Nurmijärvi

Autovuokraamo Nurmijärvi
Autovuokraamo Nurmijärvi

Nurmijärvi on kunta ja kaupunki Uudenmaan maakunnassa vuonna Suomessa.Nurmijärvi on 40661 asukasta (2012), kun keskellä on Nurmijärven Kyrkby on noin 7000 asukasta. Nurmijärvi sijaitsee 30 km pohjoiseen pääkaupunki Helsinki.

Lähellä Helsinki on johtanut merkittävään kasvuun yhteisössä viime vuosina. Muita kaupunkeja Nurmijärvellä on Klövskog ja Rajamäki. Useimmat ihmiset menevät Helsinkiin kun lähteä ostoksille tai kokea kulttuuria. Myös yritysmaailmassa hallitsee lähellä Helsinki.

Järvi, joka antoi kunta sen nimi oli osittain valunut vuonna 1920 luoda maatalousmaata. Nurmijärvi tunnetaan parhaiten syntyi Suomen suuri kirjailija, Aleksis Kiven (1834-1872). Hänen pelata Nummmisuutarit (Cobblers Heath) värikkäitä kohtauksia maaseudun elämää 1800 suoritettava joka kesällä ulkona vaiheessa Palojoki, kylä jossa Kivi syntyi. Suomen entinen pääministeri Matti Vanhanen elää Lepsämä Nurmijärvellä.

Lähin lentokenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema joka on 19 km päässä.Hyvinkaa Airport on 21,3 km pohjoisemmaksi Helsinki-Malmin lentoasema on 27 km.