Autonvuokraus Nairobi Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Nairobi Lentokenttä

Nairobi Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Nairobi Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Nairobi Lentokenttä

Autovuokraamo Nairobi Lentokenttä
Autovuokraamo Nairobi Lentokenttä

Jomo Kenyatta International Airport (NBO) Nairobin päälentokenttä ja vilkkain lentoasema Itä-Afrikassa. Lentokenttä sijaitsee Embakasi esikaupunkialueella – 15 km kaakkoon Nairobin keskustaan.

Nairobi Lentokenttä avattiin vuonna 1958 ja on yksi terminaalirakennuksen. Lentoasema palvelee noin 5 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011).

Nairobi lentokentältä on suoria lentoja useisiin kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla, pääasiassa Afrikassa, Euroopassa ja Lähi-idässä. Lentokenttä on solmukohta Kenia Airways. Euroopan kohteisiin voidaan mainita, että KLM on säännöllisiä lentoja täältä Amsterdam.Kenia Airways on suoria lentoja tänne Lontoossa.

On hyvä valikoima kauppoja lentoasemalla, myös tax-free-kauppoja. Lisäksi tilat kuten ravintola, kahviloita, snackbaari, kahvila, infopiste, matkatoimistot, internet kahvila, postitoimisto, ensiapuasema ja lasten leikkipaikka. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Saadaksesi lentokentältä Nairobin keskustaan, voi kestää bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Nairobissa, on useita hyvämaineisille autovuokraamojen lentoasemalla sen tytäryhtiöiden – kuten Avis, Budget, Sixt ja Payless Auton vuokraus.