Autonvuokraus Nadi Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Nadi Lentokenttä

Nadi Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Nadi Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Nadi Lentokenttä

Autovuokraamo Nadi Lentokenttä
Autovuokraamo Nadi Lentokenttä

Nadi International Airport (NAN) sijaitsee länsipuolella Fidžin pääsaarella Viti Levi Tyynellämerellä, ja se on tärkein kansainvälinen yhdyskäytävä tasavallan Fidžin.Lentokenttä sijaitsee 6 kilometriä koilliseen Nadi Town.

Nadi Airport rakennettu vuonna 1939 ja on yksi terminaalirakennuksen. Lentoasema palvelee 2200000 matkustajaa vuodessa (2011).

Useat lentoyhtiöt, kuten Qantas Airways, Air Pacific ja Virgin Australia on suorat lennot Nadi Airport kohteisiin kuten Sydney, Melbourne, Brisbane, Honolulu, Suva ja Los Angeles.

On olemassa useita julkisia lentoaseman tilojen – kuten kauppoja, kahviloita, ravintoloita, tax-free, terveyskeskus, hierontasalonki, internetyhteys, VIP lounge, pankkiautomaatit ja valuutan vaihtoa vastaanotto.

Kuljetukset Nadi lentokentältä keskustaan ​​muodostuu pääasiassa bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton, siellä on hyvä valikoima autovuokraamoja lentoasemalla – myös Avis, Europcar, Budget, Hertz, Thrifty, Khan ja Sharma Rentals vuokraus. Muista, että ajaa vasemmalla Fidžin.