Autonvuokraus Mykonos Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Mykonos Lentokenttä

Mykonos Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Mykonos Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Mykonos Lentokenttä

Autovuokraamo Mykonos Lentokenttä
Autovuokraamo Mykonos Lentokenttä

Kansainvälinen lentokenttä Mykonos National Airport (JMK) sijaitsee Kreikan turistøya Mykonos Egeanmeren – 4 km kaakkoon keskustasta tärkein kaupunki ”Chora” (kutsutaan myös ”Mykonos”).

Mykonos Lentokenttä palvelee noin 350000 matkustajaa vuodessa. On hienoa charter lentoaseman liikenteen kesäkaudella ja on myös säännöllinen kotimaan lennot tänne tällaisia Ateena koko vuoden.Lentoyhtiöt Olympic Airlines ja Aegean Airlines lentää kotimaan reiteillä.

Mykonos Lentokenttä avattiin vuonna 1971 ja on yksi terminaalirakennuksen. On suhteellisen vähän tilat matkustajille, mutta lentoaseman kahvila, tax-free, infopiste, Rahat ja lyhyen ja pitkän aikavälin pysäköintitilaa. Lisäksi kansainvälinen autovuokraamojen Avis, Hertz ja Sixt toimistot terminaalirakennuksen.

Saadaksesi lentokentältä osaksi Mykonoksen (”Khora”) voi käyttää bussilla tai taksilla kuljetuksen. Jotkut matkanjärjestäjät tarjoavat ilmaisen bussikuljetuksen lentokentältä hotelliin.

Voit nähdä suurimman osan tällä kauniilla Kreikan saarella, on suositeltavaa vuokrata auto niin voit löytää uusia paikkoja omaan tahtiinsa. Jos tilaat auton ennen matkaa Mykonos, auto on valmis, kun saavut lentokentälle.