Autonvuokraus Mosjøen

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Mosjøen

Mosjøen matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Mosjøen. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Mosjøen

Autovuokraamo Mosjøen
Autovuokraamo Mosjøen

Mosjøen on kaupunki Vefsn kunnassa Nordlandin. Mosjøen on 9580 asukasta (2012). Valtaosa Vefsn asukkaiden asuvat kaupungissa. Mosjøen on pohjimmiltaan Vefsnfjordenissa suulla jokien ja Vefsna Skjerva. Tärkeä huomio on tunnettu 818 metriä korkea Øyfjellet länteen.

Mosjøen on tärkeä teollisuuden kaupunki Nordlandin, ja yksi kulmakivi yritykset ovat Mosjøen Alumiini Works vuodelta 1958.

Yksi ei aio Mosjoen käymättä Sjøgata kauniine puutaloja ja laiturit peräisin 1800-luvulta. Vuonna historiallinen kaupunkiympäristö on asuntoja sekä ravintoloita, gallerioita, museoita ja erilaisia ​​kauppoja. Tämä on myös historiallinen hotelli Lyngengarden Hotel alkaen 1794. Osat rakennusten Sjøgata suojellaan, ja se on sijoitettu oikeaan käyttöön vanhan rakennuksen tekniikoita ja värejä.

Alla on Sjøgata Vefsna, joka on yksi parhaista taimen jokiin. Muita nähtävyyksiä ovat kahdeksankulmainen Dolstad kirkko vuodelta 1735. Kirkko sijaitsee Vefsn museo, kylä vanhoja rakennuksia Vefsn. Uusittu kaupungin puisto vuonna 2010 oli nimeltään ”Vuosi Green Park”, jonka Norja maisema puutarhurit kaupan, ympäristön ja maiseman urakoitsijat (NAML)

Mosjøen Airport, Kjærstad, joka sijaitsee 5 km kaupungin ulkopuolella.