Autonvuokraus Molde

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Molde

Molde matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Molde. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Molde

Autovuokraamo Molde
Autovuokraamo Molde

Molde on kaupunki ja kunta Romsdalin Møre og Romsdalin läänissä 25 849 (2012) asukasta.Kaupunki sijaitsee pitkin pohjoisen puolella Fannefjord ja Molde Fjord, ja keskusta on vain länteen Molde Riverin pistorasiaan.

Kaupunki on tärkein teollinen kaupunki Møre og Romsdalin. Se on myös merkittävä elintarvike-ja konepajateollisuudelle. Molde tunnetaan jalkapallojoukkue, Molde FK.

Molde oli tunnustettu matkailukohde 1800, ja se oli, kun se sai lempinimen ”City of Roses”, koska sen upeita puistoja ja Rose Gardens. Yksi kuuluisa kävijöitä oli Saksan keisari Wilhelm 2 jotka lomaa Norja vuonojen vuosittain 1800-luvun lopulta saakka ensimmäisen maailmansodan. Matkoja aina täydennetty oleskelua Molde.

Molde tunnetaan näkökulmasta cairn, joka sijaitsee 400 metriä merenpinnan yläpuolella, ja voidaan kiipesi jalka on polku, joka kulkee keskustasta. Muita nähtävyyksiä ovat kaupungintalo ja patsas Rose Maiden, katedraali, Aker Stadium ja Romsdalin museo. Molde on myös hyvä tukikohtana suosittuja paikkoja Trollstigen ja Troll Wall. Villi ja kaunis kahdeksan kilometriä pitkä Atlantin Road snoer saarten välillä merellä ei ole kaukana Molde. Kaupungin on näkymät Molde Panorama sen 222 hampaat. Hurtigruten satama Molde.

Joka vuosi heinäkuussa järjestetään Molde Jazz Festival. Se on yksi tärkeimmistä jazz festivaaleilla, ja on vieraillut legendojen kuten Miles Davis ja Bill Evans.

Molde Airport Årø, joka sijaitsee 5 kilometriä itään keskustasta.