Autonvuokraus Lodz Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lodz Lentokenttä

Lodz Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lodz Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lodz Lentokenttä

Autovuokraamo Lodz Lentokenttä
Autovuokraamo Lodz Lentokenttä

Lodz Lentokenttä – tai Lodz Wladyslaw Reymont Airport (LCJ) – on alueellinen lentoasema sijaitsee 6 km lounaaseen Lodz keskustasta. Lentoasema avattiin vuonna 1925 ja oli yksi Puolan tärkeimmistä loppuun 1950. Viime vuosina ponnistellut elvyttää lentokentälle, erityisesti halpalentoyhtiöiden. Lentoasema palvelee noin. 400000 matkustajaa vuodessa.

Lodz Airport on kaksi terminaalia: Terminal I, joka on kotimaan terminaalin (uusittu vuonna 1997), ja Terminal II, joka on kansainvälinen, rakennettu vuonna 2005. Kolmas terminaali on kehitteillä.

Lentoyhtiöillä on suorat lennot Lodz lentokentälle Jet Air ( Kööpenhamina, Wien ), Ryanair ( Dublin, Edinburgh, Liverpool, Lontoo, Nottingham, Shannon, Tukholma, Oslo-Rygge) ja Sun d’Or ( Tel Aviv ).

Etäisyys lentokentältä Lodz kaupunkiin on lyhyt, ja voit valita shuttle-bussilla tai taksilla. On olemassa useita kansainvälisiä autovuokraamossa edustettuina lentoasemalla, jos haluat vuokrata auton Lodz. Yksi löytää tällaisen Avis, Budget, Europcar, National ja Sixt niiden oksat tänne.

Julkiset tilat ovat vaatimattomat Lodz Airport, mutta ravintola, kahvila, tullitta myymälä ja matkailutoimistosta terminaalirakennuksen.

Ei ole hotelleja lentoasemalla, mutta valinta on hyvä ja noin Lodz.