Autonvuokraus Leicester

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Leicester

Leicester matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Leicester. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Leicester

Autovuokraamo Leicester
Autovuokraamo Leicester

Leicester sijaitsee Keski Englannissa joen Soar ja kuuluu läänin Leicestershire.Kaupungissa on noin 300000 asukasta – kun pääkaupunkiseutu lähiöissä on asuu lähes 770000 (2010).

Leicester on yksi Englannin vanhimmista kaupungeista, perustettiin Rooman leirin noin 50 E.Kr. Merkittävä matkailukohde kaupungin juutalaisuuden Wall museo – jos voi nähdä rauniot juutalaisuuden Wall – joka aikoinaan oli roomalainen yleinen kylpylä.

Kaupunki on tunnettu myös kaksi yliopistoa ja jalkapalloseura Leicester City – kuka pelaa kotiottelunsa parila King Power Stadium.

Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat Leicester Leicester linna, katedraali vuodelta 1922, Pyhän Marian de Castro ja National Space Centre – yksi Britannian suosituimpiin nähtävyyksiin. Täällä vierailijat voivat nähdä näyttelyitä avaruusalusten ja oppia lisää avaruustutkimus ja tähtitiede. Siellä on myös planetaario ja teatteriesitykseen.

Myös ”New Walk Museum and Art Gallery”, vierailu. Museo on osittain näyttely kahden dinosauruksen luurankoa ja keramiikka esineet Picasson.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on East Midlands Airport, joka sijaitsee 30 km luoteeseen Leicester. Toinen vaihtoehto on Birmingham Airport, joka sijaitsee 60 km lounaaseen Leicester.