Autonvuokraus Kokkola

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kokkola

Kokkola matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kokkola. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kokkola

Autovuokraamo Kokkola
Autovuokraamo Kokkola

Kokkola (Kokkola ruotsiksi) on kaupunki ja kunta Suomessa. Kaupunki sijaitsee Länsi-Suomessa, ja se on osa Keski-Pohjanmaan alueen väkiluku 46 714 (2012) asukasta.

Kokkolan perustettiin vuonna 1620 Kustaa II Adolf. Alunperin kaupallisen ja meriliikenteen, mutta 1900-luvulla jatkui jälkensä kaupungin liike-ja luonut merkittävän väestönkasvun. Kaupunki on nykyään hallinnollinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus Mellersta Pohjanmaalla.

Kokkola on kaksikielinen kunta, ja noin viidesosa ovat ruotsinkielisiä. On lauttayhteys Skelleftehamn Ruotsi.Kaupunki on muuten pohjoisin kunta Suomi on merkittävä osa suomenruotsalaisista.

Nähtävyys Kokkolassa on vanha Neristan puisilla rakennuksia kaupungin keskustassa. On kiva kokea se jalka. Monet matkailijat lähteä veneretkelle M / S Jenny vierailla kivimajakka Ajatuksia. On Kaarlela Kirkonmäen kotiseutumuseo yksi voi olla perehtynyt paikallisen rakennus tapoja ja perinteitä.

Yksi kaupungin vanhimmista rakennuksista on kirkon 1550, ja kesällä on ilmainen konsertit pidetään täällä.Toinen historiallinen rakennus on Pedagogio, koulun 1696. Luontomuseo Kieppi on kokoelma lähes kaikki Suomen lintu-ja nisäkäslajeista.

Badelandet VesiVeijari on paratiisi koko perheen 12 erilaista allasta, vesiliukumäkiä, porealtaita, saunoja mm. Kesällä on myös lämmitetty ulkouima-allas ja 80 m pitkä vesiliukumäki.

Lentokenttä Kokkola-Pietarsaaren lentoasema sijaitsee 19 km päässä kaupungin keskustasta.