Autonvuokraus Kimberley

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kimberley

Kimberley matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kimberley. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kimberley

Autovuokraamo Kimberley
Autovuokraamo Kimberley

Kimberley on pääkaupunki Etelä-Afrikkalainen maakunnassa Northern Cape, joka sijaitsee noin 450 km lounaaseen Johannesburgissa.Kaupungissa on noin 210000 asukasta (2011), ja kuvataan usein maailman ”timantti pääomaa”.

Kimberley perustettiin kaivos kaupunki 1871 – jälkeen todettiin kaksi jättiläinen timantteja alueella. Oli sitten timantti kiire, koska joukko seikkailijoita ryntäävät. Britit olivat nopeasti liitteen alueelle, ja ne muodostivat Britannian siirtomaa Griqualand West – paljon suureksi harmiksi Boers, joka oli asunut siellä useita sukupolvia.

Diamond Rush kesti vuoteen 1914, ja vuosien varrella oli timantti metsästäjät kaivoivat syvin kaivoskuilun – Big Hole. Syvyys tärkein pyrkimys on 400 metriä.

Vaikka kiire siis ovat pitkiä yli, se vielä kestää timantti tuotanto Kimberley – ja sen historia liittyy kaivostoiminnan historiaa kaupungin premier vetovoima.

Miinat on tällä hetkellä asema museo – ja suhteessa Big Hole on palautettu kasarmi Pioneer päivää ja seppä De Beers talossa. On myös mahdollista – useimmat harvinaisuuksia ja jännitystä – ostaa lisenssin kaivaa vanhan kaivoksen. Ehkä voit, jos olet onnekas, silti löytää pieni timantti.

Lähin lentokenttä on Kimberley Airport sijaitsee 9 kilometriä etelään keskustasta.