Autonvuokraus Karapthos Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Karapthos Lentokenttä

Karapthos Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Karapthos Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Karapthos Lentokenttä

Autovuokraamo Karapthos Lentokenttä
Autovuokraamo Karapthos Lentokenttä

Karpathos National Airport (AOK) on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Kreikan saarella Karpathos Egeanmeren – 14 km lounaaseen keskustasta Karpathos (kutsutaan myös Pigadia).

Lentoasema palvelee 153000 matkustajaa vuodessa, ja kansainväliset reitit, koostuu tilauslentojen kesäkaudella (huhtikuu-lokakuu). Lentoyhtiöt Olympic Air ja Ateenan Airways on muuten päivittäin kotimaan lennot Ateena, Rhodos ja Kasos täällä.

Karpathos Lentokenttä avattiin vuonna 1970, ja tilauslennot alkoi vuonna 1987. Lentokentällä on yksi terminaali rakennukseen.

On olemassa muutamia tiloja matkailijoille lentokentällä, mutta voit tehdä ostoksia, lehtikioski ja verovapaa myymälä täältä.

Saadaksesi lentokentältä Karpathos (joka on pääkaupunki), voi ottaa taksin tai vuokra-autolla. Ei ole säännöllistä bussilinjoja, mutta charter matkailijat usein noutaa bussilla matkanjärjestäjä kuljetusta hotellille.

Jos haluat ajaa itse ja löytää Karpathos oman, voit varata vuokra-auto ennen lähtöä. Auto on valmis, kun saavut Karpathos Airport. Siinä on useita kansainvälisiä autovuokraamojen sen tytäryhtiöiden – kuten Avis, Hertz ja Europcar.