Autonvuokraus Karasjok

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Karasjok

Karasjok matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Karasjok. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Karasjok

Autovuokraamo Karasjok
Autovuokraamo Karasjok

Karasjok (Northern Sami: Kárášjoga giełda) on kylä ja maan toiseksi suurin kunta, jonka alueella. Kunnassa on 2733 asukasta ja kylän 1885 (2012). Vuonna länteen kunnan Kautokeinosta Alta länteen, Por Tana pohjoisessa. Idässä sen rajojen Suomessa, ja se on Tenojoen joka on määritelty raja näiden kahden maan välillä.Kylä sijaitsee Tenojoen.

Karjanhoito ja maatalous on edelleen pääelinkeino Kaarasjoki, kun metsästys, kalastus, marjastus ja ammattitaito ovat keskeisiä apulähteistä. Karasjok on tärkeä keskus saamelaisten perinteeseen ja kulttuuriin, tässä on tärkeää instituutioiden parlamentti (Sámediggi) NRK, Sami kokoelmat, Sami erikoistuneella klinikalla ja Sami taidekeskus. On myös Sami erityinen kirjasto, Norja Saamelaisneuvosto, Sami Lukio ja Sami Folk. Noin 80% väestöstä puhuu Sami, ja sekä Sami ja Norja käytetään virkakieli.

Osat Kaakkois tundra, joka on läsnä suurin yhtenäinen erämaa-alue, joka sijaitsee Karasjok.On hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja kalastukseen. Matkailu kylässä ja kunta kasvaa.

Karasjok on ristikirkko vuodelta 1807. Kirkko on yksi harvoista puisia rakennuksia seistä jälkeen suuri osa Finnmarkin paloi aikana toisen maailmansodan, ja se on myös vanhin jäljellä kirkko Finnmarkissa.

Lähin lentokenttä on Lakselv lentokenttä sijaitsee 70 km päässä. Ivalon lentoasema Suomessa on 150 km: n päässä Karasjok.