Autonvuokraus Jeddah

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Jeddah

Jeddah matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Jeddah. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Jeddah

Autovuokraamo Jeddah
Autovuokraamo Jeddah

Jedda (myös Jedda, Jeddah, Jiddah) sijaitsee Punaisenmeren rannalla Länsi Saudi-Arabiassa, ja on maan tärkein satama.Kaupunki sijaitsee maakunnassa Mekka – historiallisessa maakunnassa Hijaz.

Jedda on 3.300.000 asukasta (2012), ja on maan toiseksi suurin kaupunki jälkeen pääkaupunki Riadissa. Jedda on portti pyhiinvaeltajien menossa Mekkaan. Kaupunki on hallinnollinen keskus ja merkittävä taloudellinen ja teollinen keskus tällaisia öljynjalostamot ja tekstiiliteollisuudessa.

Kaupunkikuva Jeddah on ominaista yhdistelmä perinteinen arabialainen arkkitehtuuri ja kapeat kadut, moskeijoita ja tiilitaloja ja modernin länsimaisen rakennuksia. Kaupunki on tunnettu sen pilvenpiirtäjiä ja sen monet moskeijat (kaupunki taloa yhteensä 1300 moskeijoita). King Saud moskeija vuodelta 1987 on suurin kaupunki.

Kuuluisa maamerkki Jeddah King Fahdin suihkulähde 1980-luvulta. Suihkulähde on suurin vesisuihkun 312 metriä, ja voidaan nähdä kaukaa.

Vanhankaupungin Jeddah ”Al-Balad” on merkittävä matkailukohde, jossa sen markkinat ja ominaisuus koralli taloja. Myös vanha kartano ”Naseef House”, vierailu, joka on nykyisin museona.

Rannikolla pohjoiseen kaupungin kauniit rannat, ja tässä piilee turisti hotellit peräkkäin. Täällä aurinko, uinti ja vesiurheilu terävä, ja se on myös suuri sukellus mahdollisuuksia täällä.

On hyvä ostoksia Jiddah kauppoja ja ostoskeskuksia – ja Tahlia kadulla ovat ylellisiin designer-liikkeisiin, kuten Dolce & Gabbana, Gucci, Versace ja Armani.

Jedda on myös kaksi huvipuistot ja vesipuisto uima-allas ulkona – jotka ovat suosittuja kohteita perheille.

Kaupungin lentoasema – King Abdul Aziz International Airport – sijaitsee 16 kilometriä keskustasta pohjoiseen.