Autonvuokraus Jeddah Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Jeddah Lentokenttä

Jeddah Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Jeddah Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Jeddah Lentokenttä

Autovuokraamo Jeddah Lentokenttä
Autovuokraamo Jeddah Lentokenttä

King Abdulaziz International Airport (JED) sijaitsee länsirannikolla Saudi-Arabian, ca. 16 km pohjoiseen Jeddah keskusta.Lentokenttä on yksi kolmesta vilkkaimpia maassa, joka palvelee noin 18 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011).

Jeddah Lentokenttä avattiin vuonna 1981 ja on kolme terminaalirakennuksessa, etelässä, pohjoisessa ja Hajj (joita käytetään pääasiassa pyhiinvaeltajat matkalla Mekkaan). Lentokenttä on rakenteilla, ja on odotettavissa, että se on valmis vuonna 2015.

Noin 60 lentoyhtiötä on suoria lentoja kohteesta Jeddah lentokentältä useita kohteita kotona ja ulkomailla – kuten Lontoo, Hongkong, Kuwait, Tunis ja Istanbulissa.Lentokenttä on tärkein solmukohta Saudi Arabian Airlines.

Jeddah Lentokenttä on erinomaiset julkiset palvelut – n.. 120 kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Lisäksi moskeija, terveyskeskus, pankit, infopiste, posti ja markkinoita.

Lentokenttä sijaitsee Crom Airport Hotel.

Saadaksesi lentokentältä keskustaan ​​Jeddah, käyttö liikennemuotojen kuten bussilla, taksilla tai limusiinilla. Jos haluat vuokrata auton Jeddah, on useita kansainvälisiä autovuokraamoja toimistot lentokentällä – kuten Avis, Sixt ja Hertz.