Autonvuokraus Järvenpää

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Järvenpää

Järvenpää matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Järvenpää. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Järvenpää

Autovuokraamo Järvenpää
Autovuokraamo Järvenpää

Järvenpää (ruotsi Järvenpää) sijaitsevat pääkaupunkiseudulla 38 km pääkaupungista pohjoiseen. Kaupungin asukasluku on 39 457 (2012) asukasta ja se sijaitsee Tuusulanjärvellä.

Järvenpää on merkittävä kaupallinen ja teollisuuden kaupunki erikoistunut korkean teknologian metalleja. Kaupunki on koti useita kansainvälisesti menestyvien yritysten Metso Paperin ja Rocla. Se on erittäin hyvä rautatieyhteydet. On myös vihreä kaupunki mukavia puistoja ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vapaa-ajan-ja harrastustoimintaa.

Järvenpää on tunnettu siitä, että asuu Suomen tunnetuin säveltäjä Jean Sibeliuksen (hän ​​oli tilapäisesti syntynyt Hämeenlinnassa vuonna 1865). Se sijaitsee kahden kilometrin etelään kaupungin, ja talo, jossa Sibelius asui vuodesta 1904 kuolemaansa asti vuonna 1957 on nyt muuttunut museoksi.

Kaupunki on hyvin rikas kulttuurielämä. Järvenpää Hall on yksi suosituimmista konserttipaikkoja pääkaupunkiseudulla ja tärkeä konferenssi. Vuosittainen Sibelius-festivaali, sarja konsertteja lokakuusta joulukuuhun, on saanut kansainvälistä tunnustusta. Toinen vuosittainen tapahtuma on Lakeside Blues Festival, joka kerää bluesin ystäville ympäri Eurooppaa viikon kesällä, ja se on sininen tapahtuma Euroopassa.

Lähin suuri lentokenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema.Lentokenttä on 34 km päässä kaupungin keskustasta.