Autonvuokraus Ipswich

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ipswich

Ipswich matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ipswich. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ipswich

Autovuokraamo Ipswich
Autovuokraamo Ipswich

Ipswich sijaitsee Kaakkois-Englannissa, ja on administrasjonsby County Suffolk. Ipswich on noin 130000 asukasta (2010), ja on suunnilleen missä joki Orwell virtaa Pohjanmerellä.

Kaupunki on ehkä tunnetuin sen jalkapalloseura – Ipswich Town – kuka pelaa kotiottelunsa Portman Road jalkapallostadionilla.Areena paikkaa noin. 30000 katsojaa.

Ipswich on yksi Englannin vanhimmista kaupungeista, perustettiin jo vuonna 600s. Kaupungissa, vierailijat voivat nähdä monia säilynyt historiallisia keskiaikaisia ​​rakennuksia – kuten Pyhän Laurin kirkko 1400 ja kartano ”Christchurch Mansion” alkaen 1548.

Muut matkailukohteet Ipswich kuuluu Kaupungintalo vuodelta 1878, Ipswich Transport Museum ja Ipswich museo – luonnon ja kulttuurihistorian museo, jossa kävijät voivat nähdä monenlaisia ​​arkeologisia aarteita tällaisen. kopioita Mildenhall Treasure ja Sutton Hoo löytämisen ja Saxon aseita ja koruja (joka löytyy alueella).

Muuten kaupunki on useita puistoja ja virkistysalueita.

Lähin lentokenttä on Norwich International Airport, joka sijaitsee 75 km pohjoiseen Ipswich.Toinen vaihtoehto on Lontoon Stanstedin lentokentälle.Tämä sijaitsee 78 km lounaaseen Ipswich.