Autonvuokraus Haugesund

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Haugesund

Haugesund matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Haugesund. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Haugesund

Autovuokraamo Haugesund
Autovuokraamo Haugesund

Haugesund on kaupunki ja pieni kunta Rogaland. Kaupungissa on 44 524 (2012) asukasta, ja myös saaria Hasseløy ja Risøy ja osat Norheim Karmøy kuuluvat kaupunkiin.

Haugesund on verkkoon katujen vuodelta, kun kaupunki perustettiin vuonna 1854.Keskuksessa on hyvin säilynyt puurakennuksia, rauhallisten katujen ja turpeesta. Kaupungissa on monia yökerhoja ja erinomaisia ​​ravintoloita, jotka tarjoavat sekä perinteisiä meri ja meren antimia ja kansainvälisiä ruokia. Haugesund on kuuluisa kaksi festivaalia. Yksi on festivaali, joka vuosittain palkitsee arvostetun Amanda Price. Muut on Sildajazzen järjestetään elokuun puolivälissä.

Kaupunki oli aikoinaan maailman kolmanneksi suurin kauppalaivasto Norjassa, ja siellä oli paljon suuria yrityksiä tässä, että jättäneet jälkensä kaupunkiin. Kaupungin erottuva vaaleanpunainen raatihuone vuodelta 1931 oli lahja aluksen omistaja Knut Knutsen OAS ja hänen vaimonsa Elisabeth.

Kalastus ja merenkulku on edelleen tärkeä taloudellinen moottori Haugesund. Paikka oli jo mainittu Harald Kaunotukka n saaga, mutta ensin tuli merkittävä 1700 kuin kalasatama. Merkittävä nähtävyys Haugesund Harald Haugen, pystytettiin vuonna 1872 muistoksi Harald Kaunotukka kerättyjen Norja on 872 Harald olisi pitänyt haudattu tänne.

Haugesund Airport sijaitsee Karmøy 14 km kaupungin ulkopuolella.