Autonvuokraus Hammerfest

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Hammerfest

Hammerfest matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Hammerfest. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Hammerfest

Autovuokraamo Hammerfest
Autovuokraamo Hammerfest

Hammerfest on kaupunki ja kunta Finnmarkin läänissä. Hammerfest kaupungissa on 7119 asukasta (2012) sijaitsee Kvaløya oleva silta mantereelle. Hammerfest on pohjoisin kaupunki ja sijaitsee 70 astetta pohjoista.

Kalastus on pääelinkeino kaupungin Hammerfest on pitkä perinne palvelun pohjana kalastuslaivaston Barentsinmerellä. Öljy ja kaasu toiminnot ovat alkaneet yhä tärkeämmässä roolissa viime vuosina. On Melkøya juuri laitamilla kaupunki on suuri käsittelylaitoksessa, joka käsittelee ja jäähdyttää kaasua Snøhvit kenttään.

Hammerfest on satama Hurtigruten ja pohjoiseen rannikon höyrystimen saapuu Hammerfest joka päivä klo 05.35, kun etelään saapuu klo 11.35. Arctic Culture, kaupungin uusi kulttuurikeskus, joka sijaitsee osa sivuston vanhan Findus tehtaan Hammerfest. Monet tulevat kaupunkiin nähdä keskiyön aurinko voi nauttia loppuun heinäkuussa, mutta pohjoisin kaupunki on niin paljon enemmän pitäisi kaipaamaan.

Yksi nähtävyyksistä on Meridian Sarake, pystytettiin vuonna 1854 muistoksi ensimmäinen kansainvälinen tutkimus, joka tehtiin maapallon kokoa ja muotoa. Meridian on Unescon luettelo suojelluista kulttuuriperinnön. Jälleenrakennus museo näyttää historian ympäröivän pakotti evakuointi ja polttaminen Finnmarkin ja Pohjois-Tromssan alle 2 Maailmansota ja sodanjälkeisen jälleenrakennuksen. Pyhän Mikaelin kirkko on maailman pohjoisin katolinen kirkko. Hammerfest on myös interaktiivinen Energy Center.

Hammerfest Airport on lintu, ca. 30 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta Hammerfest.