Autonvuokraus Tampere Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tampere Lentokenttä

Tampere Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tampere Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tampere Lentokenttä

Autovuokraamo Tampere Lentokenttä
Autovuokraamo Tampere Lentokenttä

Tampere-Pirkkalan lentoasema (TMP) on Pirkkala (ruotsi: Pirkkala), 17 km lounaaseen Tampereella – ja on toiseksi vilkkain kansainvälinen lentoasema Suomessa. Se palvelee noin 710000 matkustajaa vuodessa. Tampere-Pirkkalan lentoasema on kaksi terminaalia.

Lentokentältä on säännöllisiä lentoja Helsinki (Finncomm Airlines), Turku ja Oulu (Wingo), Tukholma (Blue 1), Kööpenhamina (SAS), Riika (Baltic Air) – ja jotkut reitit Bremen, Frankfurt, Lontoo, Dublin, Edinburgh ja Milano (Ryanair).

Bussit ja usein palvelun välillä lentoaseman ja rautatieaseman Tampereella. Vaihtoehtoinen tapa matkustaa on taksi. Jos haluat vuokrata auton, on useita mahdollisuuksia. Monet suuret kansainväliset autovuokraamojen toimipisteet lentokentällä. Tähän sisältyy Avis, Europcar, Budget, Hertz ja Sixt.

On olemassa muutamia kauppoja ja ravintola lentoaseman alueella. Muuten on kokoustilaa toimistotiloja terminaaliin, on myös VIP lounge. Lähin hotelli on Spa Hotel Rantasipi Eden sijaitsee Nokia – 7 km luoteeseen Tampereen lentokentältä.