Autonvuokraus Gzira

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Gzira

Gzira matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Gzira. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Gzira

Autovuokraamo Gzira
Autovuokraamo Gzira

Gzira (tai il-Sliema) on pieni kaupunki sijaitsee koillisrannikon saarella Malta – noin. 6 km pohjoiseen pääkaupunki Valletta.Kaupunki on erityisen kuuluisa muodikas huvivenesatamaan. Gzira on

noin 8400 asukasta (2011). Sana Gzira tarkoittaa ”saari” maltankielinen, ja kaupunki on nimetty Manoel-saarelle, joka sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella – lahden välillä Sliema ja Valletta.

Gzira ole vanha kaupunki. Rakentaminen alkaa ensin 1800 ja ensimmäisen oikeusasteen kaupungin työntekijöiden. Nykyään se on matkailu, joka hallitsee kaupunkia.

Nähtävyydet Gzira kaunis rannalla. Sieltä näet koko vanhaan kaupunkiin Vallettan, joka on valaistu öisin. Promenade on myös kaunis puisto, ja täällä – ja huvivenesatamaan – me myös kaupungin ostosalueella.

Muuten kaunis kirkko kaupungin mainittiin – tunnetaan paikallisten keskuudessa nimellä ”tal-Gebla”, ja – eikä vähiten – kaksi mielenkiintoista museota: Kansallinen arkeologinen museo ja museo ”Maltan suuri piiritys ja Pyhän Johanneksen ritarit.”

Kompastua Manoel-saarelle on myös suositeltavaa. Mistä tällainen vierailla Fort Manoel, rakennettu 1700 mennessä ”Knights of Malta”.

Lähin lentokenttä on Maltan kansainväliselle lentokentälle, joka on noin. 11 km etelään Gzira.