Autonvuokraus Glomfjord

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Glomfjord

Glomfjord matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Glomfjord. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Glomfjord

Autovuokraamo Glomfjord
Autovuokraamo Glomfjord

Glomfjord on kylä Meloy kunnassa Nordlandin 1193 (2012) asukasta. Sitä ympäröivät korkeat, jyrkät vuoret ja sijaitsee Coastal Route kärjessä 18 kilometrin Glomfjorden hieman pohjoiseen Svartisen.

Glomfjord Alpine on yksi Pohjolan suurin hiihtokeskus ja on kuvattu ”yksi piilotettu helmiä vapaalaskuun.” On tuolihissi ylempään Glomvatnet alla Glombreen pohjoisessa, ja gondoli päässä Fykanvatnet idässä Lower Navervatnet. By Fykanvatnet keskustan ulkopuolella on kallio veistetty 17 eri kaiverruksia, jotka ovat 4000, 5000 vuotta vanha. Lähellä Svartisen on varjopuolena Glomfjorden.

Tuotanto on tärkeä teollisuuden kaupunki, ja useimmat yritykset sijaitsevat Glomfjord teollisuusalueella. Yara tuottaa tällaisia kivennäislannoitteita ja kalsiumnitraattia ja ScanWafer tuottaa piikiekkoja aurinkopaneeleihin. Statkraft ja myös suuri liiketoiminta-alalla.

Vuonna syyskuu 1942 Glomfjord voimalaitoksen areena sabotaasi kampanjan ”Operation Musk Dunder”. Jälkeen toiminta ga miehityksen rakentamisen alumiinin tehtaan Glomfjord. Ryhmittäin kahdentoista sabotoijat alkaen Englannissa, Kanadassa ja Norjassa kahdeksan koski saksalaisten pian operaation jälkeen, ja useimmat ei selvinnyt sodasta.Vuonna 1995 muistomerkki, joka merkitsee tapahtuma paljastettiin voimalaitoksella.

Bodo Airport on lähin lentokenttä koon ja sijaitsee 140 km pohjoisemmaksi.Mo i Rana lentokenttä on 60 km etelämpänä.