Autonvuokraus Florø

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Florø

Florø matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Florø. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Florø

Autovuokraamo Florø
Autovuokraamo Florø

Floro on kaupunki Flora, Sunnfjord läänin läänin. Floro sijaitsee kärki saaren Flor maan välillä Botnafjorden ja Solheim vuonot, ja on Norja länsi kaupunki.Se on 8642 (2012) asukasta.

Floro alun perin luotu vuonna 1860, koska hyvin sillin kalastus kyseisillä vesillä, ja byopprettelsen määritettiin korkeimman parlamentin. Floro ensimmäinen sai aseman satamakaupunki, se on kaupunki, jossa rajalliset oikeudet. Koska Floro suunniteltiin kaupungin ja ole rakennettu vaiheittain niin, että monet Norja kaupungeissa, katuverkon on suunniteltu kaupunki. Beach Road on kiireinen ja nautittavaa ostoskatu ja jälkeen kunnostuksen viime vuosina se on mukulakivisiä. Kunta on toistuvasti äänestänyt mukavin Township maassa ja sai ”Sustainable Cities palkinnon” vuonna 1998.

Yritykset yhteisössä ovat vientiin suuntautuneita, tärkeimmät teollisuudenalat ovat kalastusteollisuutta sekä kalastus ja maanviljely, laivanrakennus-ja palvelualalla. Floro on myös tärkeä tarjonnan perusta öljyteollisuuden ja on kehittynyt portti. Floro on yksi satamat varten Hurtigruten.

Coastal museo County sijaitsee Floro. Museo paitsi menneisyyden luonnon ja kulttuurin edellytykset rannikolla, mutta myös nykykulttuurin.

Floro lentokenttä on 2 km koilliseen kaupungin.