Autonvuokraus Durban

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Durban

Durban matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Durban. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Durban

Autovuokraamo Durban
Autovuokraamo Durban

Durban on suuri satama kaupunki Etelä-Afrikkalainen KwaZulu-Natalin maakunnassa. Se sijaitsee Intian valtameren erityisesti Natal Bay – noin. 500 km kaakkoon Johannesburgissa.Yli 3 miljoonaa euroa (2010) Durban on Etelä-Afrikan toiseksi suurin kaupunkialue.

Sen lisäksi tärkeä satama tehtävä on Durban myös merkittäviä teollisia, koulutuskeskus ja lomakeskus. Jotkut Etelä-Afrikan hienoimpia rantoja täällä – joka on tarjonnut perustan kattavalle matkailun.

Kaupunki on perustettu vuonna 1824, ja oli alun perin nimeltään Port Natal. Se oli myöhemmin nimettiin siirtomaa kuvernööri D’Urban. Kaupunki alkoi laajentaa keskellä 1800 yhteydessä laajamittaisen ubygging satama-alueella.

Durban on suuri intialainen väestö koskettaa, ja vain länteen kaupungin keskustasta on Intian Quarter. Kaikki sen elinvoimainen markkinoilla temppeleitä ja hyvin säilynyt rakennuksia viime vuosisadan, tämä on suosittu kohde. Se on myös suurin moskeija eteläisellä pallonpuoliskolla – Jumah Musjid.

Durban on erittäin kaunis paikka – ja kaupunki on ominaista laaja kaduilla, kutsuva puistoja ja komea julkisia rakennuksia. Näistä eniten vaikuttava kaupungintalo. Lisäksi kaupungintalon toimintoja se taloa mielenkiintoinen kokoelma Etelä Afrikkalainen taide ja Luonnontieteellinen museo.

Durban suosituimpia nähtävyyksiä ovat upeita rantoja. Tunnetuin on Golden Mile, joka on yli 6 km pitkä. On kuitenkin otettava huomioon, että varkaita löydät tämän ranta houkutteleva. Pienemmät rannat ovat turvallisempia tässä suhteessa – ja vähemmän tungosta.

Lähin lentokenttä on Durban International Airport, joka sijaitsee 18 kilometriä etelään keskustasta.