Autonvuokraus Coventry

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Coventry

Coventry matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Coventry. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Coventry

Autovuokraamo Coventry
Autovuokraamo Coventry

Kaupunki Coventry sijaitsee maakunnassa ja alueen West Midlandsin Englannissa, ja sillä on noin 310000 asukasta (2008).Se perustettiin jo 1000-luvulla.

Kaupunki oli monta vuotta keskellä laajaa autojen ja polkupyörien valmistus. Kaupungin ensimmäinen auto tehdas perustettiin vuonna 1896. Nykyään suuri osa autoteollisuuden muutti pois Coventry, mutta Jaguar on edelleen sen pääkonttori täällä – ja kuuluisat Lontoon taksit ovat edelleen tuotetaan Coventry (Lontoo Taxis International).

Suosittu nähtävyys Coventry heijastus autoilun historiaa – Coventry Transport Museum. Täällä vierailijat voivat kokea laajan kokoelman historiallisia malleja tyypin Jaguar, Aston Martin ja Lotus. Museossa on vapaa pääsy.

Tunnetuin henkilö voidaan yhdistää Coventryn historiasta, legendaarisen Lady Godiva, joka legendan mukaan ratsasti alasti kaupungin läpi kerran 1000-luvulla. Tämä olisi pitänyt protestoida korkeat verot, että hänen miehensä, Leofric oli määrätty asukkaille. Kaupungin keskustassa on siis patsas Lady Godiva – ja Godiva kulkue lopusta 1600 oli tärkeä ohjelma eränään Coventryn vuotuiset markkinat.

Lentokenttä Coventry Airport sijaitsee 5.6 km kaakkoon kaupungin.Kuitenkin lopetettiin vuonna 2008, ja on epävarmaa lentoasema avataan uudelleen säännöllisesti liikennettä.

Lähin suuri lentokenttä on Birmingham International Airport, joka sijaitsee 18 km luoteeseen Coventry.