Autonvuokraus Casablanca

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Casablanca

Casablanca matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Casablanca. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Casablanca

Autovuokraamo Casablanca
Autovuokraamo Casablanca

Rannikkokaupunki Casablanca on Marokon suurin kaupunki – ja myös yksi suurimmista Afrikkalainen mantereella. Se sijaitsee maan länsiosassa Atlantin valtamerelle, ja muodostaa erillisen maakunnassa. Asukasluku on noin 3 miljoonaa euroa (2010).

Casablanca on merkittävä kaupan, teollisuuden ja satamakaupunki Marokossa.Koko neljäsosaa maan ulkomaankaupan kulkee Casablanca satamaan. Kaupunki on myös keskus maan rautatieverkko, jossa on linkit kaikkiin muihin kaupunkeihin Marokossa.

Casablanca on rakennettu vuonna 1515 Portugalin – ja tuolloin kutsuttiin Casa Branca. Vuonna 1755, puhjennut tuhoisa maanjäristys, joka melkein tuhosi sen, mutta se rakennettiin voimakas, Marokon sulttaani. Vuonna 1907 Casablanca käytössä Ranskan vuonna 1907, ja vuosina 1912-1956 käytiin Ranskan protektoraatti.

Niistä nähtävyydet Casablanca löydämme useita moskeijoita, kuten erittäin koristeellinen Hassan II Mosque, yksi maailman suurimmista.

Casablanca on täynnä ristiriitaisuuksia. Ruuhkia, saasteita ja sosiaalisia ongelmia luonnehtivat puolilla kaupunkia, mutta samanaikaisesti tämän, löydämme tyylikäs, bulevardien, hoidettuja puutarhoja, suihkulähteitä ja kauniita siirtomaa rakennuksia. Arkkitehtuuri koostuu muuten seoksesta Ranskan ja Marokon perinteet – kutsutaan usein ”Mauresque” tyyliin. Se vaikuttaa voimakkaasti 1930-luvun art deco. Kaupungin sosiaalinen elämä on ristiriitaista. Täällä voit sekä tavata vilkas yöelämä ravintoloita, baareja ja klubeja sekä ihmiset perinteisen muslimien elämäntapaa.

Sydän on Place Mohammed V, jota ympäröi joukko suuria rakennuksia koriste julkisivut. Useimmat rakennettu alkupuolella 1900, ja monet heistä ovat kauniisti kunnostettu. Muissa osissa kaupunkia hallitsee enemmän modernistinen arkkitehtuuri. Kaikki tämä on räikeässä ristiriidassa ikävä slummeissa laitamilla kaupungin.

Jos haluat käsityksen Casablanca ennen Ranskan miehityksen pitäisi vierailla medina – vanhin. On kuitenkaan keskiaikainen Medina luonnehtia monissa muissa Marokon kaupungeissa, koska suurin osa rakennuksista pystytettiin vuonna 1800. Kadut kuitenkin perinteisesti kapea ja tuotevalikoima pienissä basaareissa ovat suuria.

On pohjoiseen Medina edelleen Casablancan linnoitusten 1700. Ei ole paljon jäljellä linnan, mutta näköala kaupunkiin ja merelle on vaikuttava vastineeksi.

Lapsiperheille on Yasmine huvipuisto suosittu kohde. Se sijaitsee länsiosassa kaupungin.

Lähin lentokenttä on Casablanca Mohammed V International Airport, joka sijaitsee 30 kilometriä kaakkoon keskustasta.