Autonvuokraus Casablanca Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Casablanca Lentokenttä

Casablanca Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Casablanca Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Casablanca Lentokenttä

Autovuokraamo Casablanca Lentokenttä
Autovuokraamo Casablanca Lentokenttä

Casablanca Mohammed V International Airport, Marokko suurin lentokenttä. Se sijaitsee 30 km kaakkoon Casablanca keskus – ja palvelee lähes 6,5 miljoonaa matkustajaa vuodessa.Se on nimetty Marokon entinen kuningas Mohammed V.

Lentokenttä alun perin rakennettu noin 1950, mutta ensimmäiset vuodet vaatimaton kapasiteetti. Vuonna 2007 se kuitenkin laajeni kahdella uudella terminaalit – ja on siitä lähtien ollut tärkein lentokenttä tämä osa Marokko.

On olemassa useita lentoyhtiöitä, joilla on kiinteä pohja Casablanca Airport – myös Marokon kansalainen flyselskab Royal Air Maroc ja yritysten Jet4you, Air Arabia Maroc ja Regional Air Lines.On suoria lentoja tänne useita kansainvälisiä kohteisiin – lähinnä Euroopassa ja Afrikassa, mutta myös Aasiassa.

Saadaksesi lentokentältä keskustaan ​​Casablanca, voidaan käyttää joko bussilla, taksilla tai junalla. Juna lähtee asemalta alle terminaali 1 tunnin välein. Jos haluat vuokrata auton, löydät toimistot kansainvälisten vuokra virastojen Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt ja Thrifty lentokentällä.

Kun se tulee julkisiin tiloihin Casablanca lentokentälle, siellä on hyvä valikoima ravintoloita, baareja ja kahviloita. Säilytä valinta on myös suhteellisen laaja ja kansainvälisesti. Vuonna keskihallissa on pieni keskus, joka tarjoaa faksi-, kopiointi-ja tietokoneita internetyhteydellä. Siellä on myös kokoushuone täällä, joka mahtuu 70 henkilöä.

Casablanca Mohammed V International Airport on kaksi Lentokenttä hotellit Atlas Hotel (3 tähteä) ja hotelli kauttakulkualueella terminaali 2, joka tarjoaa lyhytaikaista oleskelua vain kauttakulkumatkustajia.