Autonvuokraus Cambridge

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Cambridge

Cambridge matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Cambridge. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Cambridge

Autovuokraamo Cambridge
Autovuokraamo Cambridge

Cambridge sijaitsee noin 80 kilometriä pohjoiseen Lontoossa, Englanti läänin Cambridgeshire, jossa se on myös administrasjonsby. Asukasluku on noin 111000 (2010). Cambridge on yksi Englannin vanhimmista bydannelser – vuodelta Roman kertaa (Camboritum). Muodollinen valtio on ollut vuodesta 1207.

Cambridge tunnetaan lähinnä perinteisen yliopisto, mutta on myös keskellä monet Britannian suurten korkean teknologian yritysten.

University of Cambridge on lähes yhtä vanha kuin keskus (so. 1200), ja se on jaettu useisiin ”korkeakouluissa”. Tunnetuin on Kristuksen College, Trinity College ja St. John College, kaikki rakennettu myöhään goottilainen tyyli. Yliopisto kuuluu Cavendish Laboratory, Kingin College Chapel, ja yliopiston kirjasto. Yliopisto-kompleksi on tärkeä ja hallitseva osa kaupunkimaisema Cambridgessa.

On muuten useita arkkitehtonisia, historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä Cambridge – mukaan lukien Fitzwilliam Museum – näyttely maalauksia ja antiikkiesineitä, Scott Polar instituutti arktisen ja Etelämantereen tutkimukseen – ja vaikuttava museon klo Duxford Airport. Se sisältää esimerkiksi osastojen American Air Museum (SMU) ja Imperial War Museum (War Museum).

Lähin suuri lentokenttä on Lontoon Stansted Airport sijaitsee 47 km etelään Cambridge.