Autonvuokraus Bydgoszcz

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bydgoszcz

Bydgoszcz matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bydgoszcz. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bydgoszcz

Autovuokraamo Bydgoszcz
Autovuokraamo Bydgoszcz

Bydgoszcz on kaupunki sijaitsee Pohjois- Puolassa, on Brda ja Veiksel jokia.Se asuu 363926 (2011) asukasta. Kaupunki oli sisällytetty kaupungin vuonna 1346, jonka Casimir III Suuri.

Bydgoszcz on merkittävä kulttuurinen keskus maassa, erityisesti musiikin. Ensimmäinen musiikkikoulu perustettiin Bydgoszcz vuonna 1904, ja vuodesta 1974 kaupunki on ollut arvostetun musiikkiakatemiassa. Filharmonia Pomorska on yksi parhaista konserttisalit klassisen musiikin Euroopassa, osittain siksi erinomaisen akustiikan. Opera Nova on uusi ooppera rakennus, ja vuosittain järjestetään oopperajuhlien täällä. Perinteet teatterin vuodelta 1600, kun jesuiitta koulun rakensi oman teatterin.

Bydgoszcz on myös tärkeä paikka nykyajan eurooppalaisen kulttuurin ja kulttuurialan Mozg (kutsutaan myös aivot), sekä äänitysstudio, galleria ja konserttisali. Erityisesti monet jazz-konsertteja.

Kaupunki houkuttelee paitsi kulttuuri, mutta on tärkeä teollisuuden ja liike-elämän keskus, jossa monet kansainväliset yritykset, kuten Coca Cola, kemian-ja elektroniikkateollisuus, koneiden ja elintarvikkeiden jalostus. Kaupungissa on 38 pankkia edustettuina verkoston 116 konttoria. Se on myös tärkeä satama.

Tässä on Puolan suurin puisto, ja se on hienoa sekä GO jokiveneellä retkellä ja vaellus joen Brda. Se on alue nimeltään ”Venezecia koska monta kanavaa. Bydgoszcz on myös monia historiallisia rakennuksia, vanhin, St Martin ja Nicolaus Church alkaen myöhään 1400-luvulla.

Bydgoszcz Ignacy Jan Paderewski lentokenttä sijaitsee 3,5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.