Autonvuokraus Brønnøysund

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Brønnøysund

Brønnøysund matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Brønnøysund. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Brønnøysund

Autovuokraamo Brønnøysund
Autovuokraamo Brønnøysund

Brønnøysund on kaupunki sijaitsee Länsi Brønnøy kunta Etelä Helgeland Nordlandin läänissä. Brønnøysund tuli kaupunki vuonna 2000 ja on 4648 asukasta (2012). Kaupunki on eteläisin Pohjois-Norjan.

Kuuluisa Torghatten kaupungin maamerkki näkyvissä Brønnøysund. Se kestää noin 20 minuuttia kävellä jopa ominaisuus reikään. Se luotiin aikana jääkauden, on 160 m pitkä, korkeus on 35 m, ja 20 m leveä. Kun jalka vuori on Torghatten camping. Brønnøysund on muuten tiedetään taloon valtaosa valtion virasto, joka rekistereitä on nimetty paikka, eli Brønnøysundregistrene.

Kaupunki vieraili Hurtigruten kahdesti päivässä, etelään tulevat kello neljä iltapäivällä ja pohjoiseen heti puolenyön.Brønnøysund mainostetaan ”rannikkokaupunki keskellä Norjassa.”

Brønnøysund on hankala ja pitkä niemimaalla ja ympäröivillä alueilla ominaista monipuolisen ja kauniissa saaristossa useita saaria, luotoja ja riuttoja. Aivan Toft on Norja Vesiviljely keskuksen on vierailija ja kehityksen keskus Norja vesiviljelyyn.

Brønnøysund Airport on suorat lennot seitsemään eri kaupungeissa Norjassa.Lentoasema sijaitsee Kaakkois osa Brønnøysund vain 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.