Autonvuokraus Bratislava

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bratislava

Bratislava matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bratislava. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bratislava

Autovuokraamo Bratislava
Autovuokraamo Bratislava

Bratislava on pääkaupunki ja suurin kaupunki Slovakiassa, joka sijaitsee lounaaseen maan – rajan lähellä sekä Itävallan ja Unkarin.Kaupungissa on 430000 asukasta (2010). Bratislava on poliittinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus maassa, ja kaupunki on paikka Slovakian presidentin ja hallituksen.

Bratislava sijaitsee molemmin puolin Tonavan ja joki satama. Kaupunki on tunnettu sen viininviljely ja viininvalmistuksen – varsinkin kun valkoviinit.

Bratislava on rikas kulttuurielämä teattereita, ooppera, museot, galleriat ja konserttipaikkoja. Vanha kaupunki on tehty laaja peruskorjaus ja houkuttelee turisteja monine kulttuurilaitosten.

Yksi maamerkeistä on linna Bratislavan linna (”Bratislavsky hrad”), alun perin 1000-luvulla ja sijaitsee kukkulalla kaupungin. Nykyinen linna on peräisin 1600-luvulta, ja on nyt sovitettu museona.

Muita suosittuja matkailukohteita Bratislava kuuluu goottilainen Pyhän Martin kirkko 1200-luvulta, Presidentinlinna, Slovakian National Museum, Natural History Museum ja Slovakian National Gallery.

Vanha silta ”Stary Useimmat” vuodelta 1890 on myös kiinnostusta Bratislavassa ja uusi silta ”Novy Most” vuodelta 1972.

Bratislava järjestää useita vuosittaisia ​​tapahtumia – myös kansainvälinen musiikki, teatteri, ja elokuvafestivaaleilla.

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä – Bratislava Airport (Mr. Stefanik Airport) sijaitsee 9 kilometriä koilliseen downtown.