Autonvuokraus Bournemouth

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bournemouth

Bournemouth matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bournemouth. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bournemouth

Autovuokraamo Bournemouth
Autovuokraamo Bournemouth

Bournemouth on 168000 asukasta (2010), ja se sijaitsee Englannin etelärannikolla – erityisesti Poole Bay läänissä Dorset. Bournemouth on yksi suosituimmista matkailukohde Etelä Englannissa.Vahva matkailun painopiste kaupungin viimeisen sadan vuoden aikana on tehty kaupunki on kasvanut dramaattisesti.

Bournemouth on tunnettu ottaa Britannian lievin ilmasto ja joitakin maan hienoimmista rannoista. Lisäksi kaupunki on ominaista suuret viheralueet, joilla on yhteensä yli kolme miljoonaa mäntyjä. Useat puistot ovat järjestyneet kauniiseen puutarhaan, jonka suosituin on Compton Acres – sijaitsee vain keskustasta länteen. Desna koostuu seitsemästä pienempiin puutarhoihin järjestetään ympärille niiden kansainvälinen teema.

Oikea lähellä Bournemouth löydämme sen mielenkiintoisimmista geologisista, 155 km pitkä rantaviiva Jurrassic Coast, Unescon maailmanperintökohde.

Pääostosalue Bournemouth ovat keskittyneet muutaman korttelin kaupungissa, sekä joen Bourne – lähellä rantaa. Suuri ostoskeskus on myös suuri ostoskeskus Castle Point, joka on hieman pohjoiseen kaupungin.

Lähin lentokenttä on Bournemouth Airport sijaitsee 6.5 km koilliseen kaupungin.