Autonvuokraus Bournemouth Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bournemouth Lentokenttä

Bournemouth Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bournemouth Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bournemouth Lentokenttä

Autovuokraamo Bournemouth Lentokenttä
Autovuokraamo Bournemouth Lentokenttä

Bournemouth Airport (BOH) sijaitsee 6,5 km koilliseen Bournemouth keskusta.Se on yksi kaikkein palvelukeskeinen lentokenttien Englannissa, ja se on myös hyvin sovitettu vammaisille.Lentokenttä myös vuokrata pyörätuoleja tarvittaessa.

Bournemouth Airport toimii yhteensä 1 miljoonaa matkustajaa vuosittain – ja on säännöllisiä lentoja 35 eri kohteeseen Euroopassa, Amerikassa ja Afrikassa.

Lentokentällä on kolme ravintolaa ja useita kauppoja. On myös muita palveluita matkailijoille – mukaan lukien ilmainen internetyhteys, valuutan vaihtoa vastaanotto, verovapaa myymälä ja infopiste. Lähin suuri hotelli – De Vere Village Bournemouth Hotel – sijaitsee noin. 4 km etelään lentokentän.

Siirtoverkko on hyvin kehittynyt, ja saada siitä Bournemouth lentokentältä keskustaan, sinulla on kolme vaihtoehtoa: bussikuljetus, paikallisjunalla tai taksilla.

Jos haluat vuokrata auton Bournemouth, on 3 autovuokraamoja lentoasemalla – Europcar, Hertz ja National Alamo. Meidän vuokra-auto ennen lähtöä Bournemouth, auto on valmis, kun saavut lentokentälle. Autovuokraamojen ovat avoinna maanantai – lauantai. 0800 – Aika. 1800. Suljettu sunnuntaina.