Autonvuokraus Båtsfjord

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Båtsfjord

Båtsfjord matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Båtsfjord. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Båtsfjord

Autovuokraamo Båtsfjord
Autovuokraamo Båtsfjord

Båtsfjord on kunta ja kuntakeskus Itä Finnmarkissa sijaitsee pohjoisen puolella Varangin niemimaan. Se on yksi Norjan pohjoisin yhteisöissä. Båtsfjord on 2122 (2012) asukasta, sekä kaikki asukkaat asuvat keskustassa.

On olemassa useita hylätty kalastajakylä kunnassa tänään pääasiassa matkailun, yksi niistä on Makkaur 15km ulkopuolella. Kuitenkin, koska läheisyys Barentsinmerellä on tärkein tuotannonala on edelleen kalastus ja kalanjalostus, ja Båtsfjord on yksi suurimmista kalastajakyliä. On olemassa useita kalanjalostamosta kunnassa, ja erityisesti Båtsfjord tunnetaan tuotantoa villakuoreen. Tasangolla ajaa porot.

Maisema kunnan koostuu enimmäkseen vuorten ja tasankojen, joka sijaitsee 400 metriä. ja menee jyrkästi alas mereen. Maisema Båtsfjord on hyvin vanha, sillä se syntyi jo ennen jääkautta. On olemassa useita siirtokuntia ja pyydystäminen Stone Age.

Niistä nähtävyydet ovat lintu Stauran vuoret pohjoisen puolella lahden. Se on yksi Norja Suurin pesintä, täällä voit kokea merikotkia ja erilaisia ​​pesiviä merilintuja.Vesterelva päättyviä Sylte Fjord on hyvä joki niille, jotka haluavat kalastaa lohia. Tämän vuoden festivaali on nimeltään Båtsfjord puolueen ja järjesti viime viikolla heinäkuussa, konsertteja ja tapahtumia. Hurtigruten satama Bisho.

Båtsfjord Airport, vuonna 1999 valmistunut, palvelee neljä päivittäistä reittiä Widerøe. Vardo ja Vadsø lentokenttä sijaitsee alle 60 kilometrin päässä.