Autonvuokraus Bangkok

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bangkok

Bangkok matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bangkok. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bangkok

Autovuokraamo Bangkok
Autovuokraamo Bangkok

Bangkok on Thaimaan pääkaupunki, ja sijaitsee molemmin joen Chao Phraya-joen – noin 40 kilometriä, josta se tyhjentää osaksi Persianlahden Thaimaan. Kaupungissa on virallinen väkiluku on yli 8 miljoonaa euroa (2010), mutta koska se on milloin tahansa yllä runsaasti rekisteröimättömiä työnhakijoiden alueella, on arvioitu, että aika ajoin voi olla lähes kaksinkertainen määrä ihmisiä Suur Bangkok.

Bangkok on pääkaupunki Thaimaassa vuodesta 1782, ja ensimmäiset vuodet kaupunkia kutsuttiin Bang Makok (”paikka oliivipuiden”).Keskusta alunperin muurien ympäröimä ja leikkaavat kanavat. Nämä ovat 2 Maailmansota on täytetty, osana nykyaikaistamisen kaupungin. Vastineeksi Bangkokissa viime vuosikymmeninä tullut kaupungin valtava liikenteen ja saasteongelmia. Talouskasvu on ollut merkittävä – ja suurin osa Thaimaan teollisuus on keskittynyt ja sen pääkaupunki. Special teollisuusalueilla, jossa kansainväliset yritykset ovat investoineet ja perusti itse luonut maaseudulla. Bangkok muuten on kehittynyt taloudellinen keskus tässä osassa Kaakkois-Aasiassa.

On olemassa useita jännittäviä nähtävyyksiä Bangkok – mukaan lukien useita hyviä buddhalaisia ​​temppeleitä ja pagodit – ja lähes 700 luostareita. Tunnetuin yksittäinen nähtävyys on palatsi monimutkainen vanhin osa kaupunkia, kuten kuninkaallinen palatsi ja buddhalainen temppeli Wat Phra Kaew. Tämä temppeli on yli 100 kultaista torneja ja mosaikkbekledde – ja se rakennettiin samana vuonna kaupunki perustettiin. Wat Pho, mikä on lähellä, on kuuluisa 46 metriä pitkä patsas makuuasentoon Buddha. Toisella puolella jokea sijaitsee upea buddhalaistemppeli Wat Arun, joka on yhtä vanha kuin Wat Phra Kaew.

Kaikista muista nähtävyyksistä Bangkokin Kuningas Bhumibol valokuvamuseo mainittu – samoin kuin Thaimaan tunnetuin ostoskatu ”backpackers” – Khao San Road.

Lähin lentokenttä on Bangkokin Suvarnabhumin lentokenttä, joka sijaitsee 25 km itään pääkaupunki.