Autonvuokraus Bangkok Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bangkok Lentokenttä

Bangkok Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bangkok Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bangkok Lentokenttä

Autovuokraamo Bangkok Lentokenttä
Autovuokraamo Bangkok Lentokenttä

Bangkok Suvarnabhumi Airport (BKK) sijaitsee 25 km itään pääkaupunki – ja tunnetaan myös New Bangkokin kansainväliseltä lentokentältä. Lentoasema avattiin vuonna 2006, korvaa vanhan lentokentän Don Mueang Bangkok. Lentoaseman lennonjohtotorni, ja sen 132 metriä, maailman korkein – ja terminaali on maailman toiseksi suurin. Se koostuu seitsemästä siivet – kaksi kotimaan liikenteessä ja viisi kansainvälistä liikennettä. Peräti 70 miljoonaa matkustajaa tarjoillaan vuosittain täällä.

Bangkok Airport on tärkein solmukohta useita merkittäviä lentoyhtiöt, mukaan lukien Thai Airways International, Bangkok Airways ja Orient Thai Airlines. On olemassa suuri joukko kiinteitä reittejä liikennöi useat kansainväliset lentoyhtiöt kohteisiin maailmanlaajuisesti.

Ei ole ollut junan välillä lentoaseman ja Bangkokin, mutta linja on rakenteilla. Yksi voi kuitenkin valita express bus, paikallisbussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auto lentokentältä, voit kääntyä että monet vuokra virastoja, jotka ovat edustettuina. Näitä ovat Avis, Budget, Europcar, National, Sixt ja Thrifty.

Julkisten tilojen lentoaseman ovat hyviä, ja erilaisia ​​baareja, kahviloita ja ravintoloita Bangkok Airport. Useimmat niistä sijaitsevat lähtöaulan neljännessä kerroksessa. Täältä löydät enemmistön kauppoja, mutta on olemassa myös joitakin kauppoja toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Lähimmät hotellit ovat Novotel Suvarnabhumi Airport, joka sijaitsee lentokentän päällä – nähden on pääte.

Vuoteen omaisuutta tai se voidaan mainita, että lentoasema tarjoaa useita vuokra toimistoja, kokoushuoneita, iso kokoushuone – sekä hallinnollinen apu ja käännöspalvelut.