Autonvuokraus Ateena

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ateena

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Ateena tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Ateena kauttamme.

Ateenan opas

Ateena Autonvuokraus

Ateena on Kreikan pääkaupunki ja yksi maailman vanhimmista kaupungeista, se perustettiin noin 2000 vuotta f.Kr. Metropolissa on hieman yli 3 000 000 asukasta ja siinä asuu kolmannes maan väestöstä. Kaupunki on maan hallinnollinen keskus ja täältä löydät sekä parlamenttirakennuksen että presidentin asunnon. Sekä demokratian että tieteen juuret ovat Ateenassa.

Kaupunki on kuuluisa rikkaasta historiastaan ja monista arkeologisista muistoistaan. 156 metrin korkeudessa kaupungin yläpuolella Akropolis on ja alue näkyy useilta kaupungin alueilta. Useat muinaiset muistomerkit olivat vaarassa lämmetä saasteiden vuoksi, ja suuri osa kaupungin keskustasta on nyt autottomia saasteiden vähentämiseksi.

Nähtävyyksiä

Ateenan tärkein nähtävyys on Akropolis, jossa on muinainen arkkitehtuuri. Täältä löydät kuuluisimman kreikkalaisen temppelin Parthenonin Doric-pylväine ja kauniin koristelun veistoksilla. Erekhtheionin temppeli sijaitsee Akropoliksen pohjoispuolella ja on lueteltu jooniantyyliin. Odeon to Herod Atticus on roomalaistyylinen teatteri mäen lounaispuolella. Akropoliksen alapuolella on Ateenan Agora, joka oli kaupungin aukio antiikin aikana. 500 metriä pohjoiseen Akropoliksesta löydät parhaiten säilyneen kreikkalaisen temppelin Hephaisteion.

Maailman ensimmäiset olympialaiset nykyaikana järjestettiin Panathenic-stadionilla. Zeuksen temppeli ja Hadrianuksen jousi ovat myös kiinni saamisen arvoisia. Kaupungissa on useita museoita, kuten Akropolis-museo ja kansallinen arkeologinen museo.

Korkealla pääkaupungin Ateenan yläpuolella Akropolis on valtaistuimella.

Tutustu Ateenaan autonvuokrausta

Ateena on jännittävä kaupunki useimmilla tavoilla. Se liittyy usein arkeologiaan ja historiaan, ja se on ehkä parhaiden joukossa nähtävyyksien suhteen. Samalla kaupunki on moderni, ja sen kaupunkimaisema on eloisa ja hektinen. Siitä huolimatta monet uskovat, että parhaat kokemukset Kreikassa ovat ne, jotka löydät pääkaupungin ulkopuolelta. Tässä muutamia ehdotuksia retkille, joihin on helppo päästä autonvuokraus.

Luostarit on rakennettu hiekkakiven precipitous-pilareille.

Meteora – Munkkiluostarit hiekkakiven kallioilla

Aivan Kalambakan kaupungin lähellä Ateenan pohjoispuolella on joitain planeetan erikoisimmista munkkiluostareista. Alun perin heitä oli 24, mutta nykyään jäljellä on jäljellä jäljellä vain kuusi. Kaikki luostarit on rakennettu hiekkakivestä koostuvien precipitous-pylväiden päälle. Luostareita on rakennettu ja kunnostettu useita kertoja, ja uskotaan, että alkuperä on peräisin pienistä kirkoista, jotka on rakennettu huipuille joskus 1100-luvun tienoilla. Voit käydä kaikissa kuudessa, mutta varaudu hieman huimaavaan kokemukseen, kun olet menossa portaita ylös matkalla huipulle. Meteoraa pidetään yhtenä Kreikan kauneimmista maisemista, ja sieltä pääsee Ateenasta yksinkertaisesti autonvuokraus- tai junalla.

  • Ateenan ja Kalambakan ja Meteoran välillä on 350 kilometriä, josta noin 270 kilometriä kulkee moottoritiellä. Koska matkan varrella ei ole pysähdyksiä, asema kestää noin 4 tuntia.
Muinaiset kreikkalaiset pitivät Delphiä maailman keskuksena. He menivät kommunikoimaan jumalten kanssa.

Delphi – Käy Oraakkelissa

Delphi on sekä pienen kaupungin että lähellä sijaitsevan arkeologisen alueen nimi. Muinaiset kreikkalaiset pitivät paikkaa maailman keskuksena jamenivät tänne kommunikoimaan jumalten kanssa. He tekivät niin kuuluisassa temppelissä, joka oli omistettu Apollo-jumalalle. Tässä temppelissä oli tunnettu Delphin oraakkeli (Pythia, papitar, joka oletettavasti pystyi kommunikoimaan Apollon kanssa). Tämä on yksi Kreikan tärkeimmistä nähtävyyksistä, ja turistit vierailevat siellä hyvin. Mielenkiintoisten arkeologian ja museoiden lisäksipääset vierailemaan mukavassa pikkukylässä, joka kynsii tiensä ylös vuorenrinteelle.

  • Ateenan ja Delphin välinen etäisyys on 184 kilometriä. Moottoritiellä voi ajaa noin 100 kilometriä matkaa, ja sinne ajaminen kestää noin 2 tuntia ja 30 minuuttia pysähtymättä.
Temppelien rauniot merenjumala Poseidonin ja jumalatar Aenen kunniaksi.

Cape Sunion – Temppelit, historialliset kaupungit ja uinti

Cape Sunion on niemeke, joka sijaitsee Attican niemimaan päässä, aivan Ateenan eteläpuolella. Paikka on kuvattu eeppisessä runossa Homerin Odyssey, ja sillä on keskeinen asema Kreikan historiassa. Täältä löydät muun muassa temppelien rauniot merijumala Poseidonin ja Ateenan jumalattaren kunniaksi, linnoituksen jäännökset Spartan ja flott badestrand ateenalaisten välisestä sodasta,loistava ranta hotelleineen, ravintoloineen, kahviloineen ja kauppoineen sekä mahdollisuudet erinomaisiin aterioihin tuoreiden merenelävien kanssa. Cape Sunionin lähellä on myös useita miellyttäviä kalastajakyliä, jotka saattavat olla tutustumisen arvoisia.

  • Nopein tie Ateenan keskustasta Cape Sunioniin on vain 67 kilometriä pitkä, ja ajoaika on noin 1 tunti. Jos sinulla on aikaa, harkitse ajamista rannikkoa pitkin Attican länsipuolella. Ilman pysähdystä vietät noin 30 minuuttia enemmän matkalla, mutta ajat kauniissa ympäristössä.

Peloponnesos – eurooppalaisen sivilisaation kehto

Ateenan länsipuolella sijaitsevaa niemimaata kutsutaan Peloponnesosiksi, ja sen uskotaan olleen yksi euroopan ensimmäisistä paikoista kehittää sivilisaatiota. Tässä ovat Spartan, Mycenaen ja Korintin historialliset kaupunkivaltiot, Olympian kylä,jossa alkuperäiset olympialaiset pidettiin, ja monet pienet ja viihtyisät fiskerlandsbyer kalastajakylät, jotka ovat erinomaisia vierailupaikkoja. Tämän Kreikan osan rannat ovat epäilemättä hienoimpia, ja yleensä vieressä on merenrantakohde, josta löydät hyviä hotelleja. Peloponnesos tarjoaa yhdistelmän kulttuuria, historiaa, luontoelämyksiä ja upeita rantoja, jotka eivät ole nähneet Kreikkaa ennen kuin olet käynyt niemimaalla.

  • Korintti on pieni kaari, joka sijaitsee juuri siellä, missä niemimaa on yhteydessä mantereeseen. Jakolinja on Korintin kanava, merireitti, joka yhdistää Elienmeren Välimereen. Ateenasta on 84 kilometriä Korintille, ja ajoaika on noin 1 tunti ja 10 minuuttia. Peloponneson pääosuuksilla on moottoritie, jos haluat tutustua enemmän niemimaahan.
Niemimaalla on Olympian kylä, jossa järjestettiin alkuperäiset olympialaiset.
Ateenan keskustassa ajaminen voi olla stressaavaa. Ruuhka-aikana on usein raskasta liikennettä ja pitkiä jonoja, jotka osaltaan vaikuttavat kärsimättömämmiin kuljettajiin.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Pysäköintipaikkojen löytäminen Ateenan keskustan kaduilta voi olla haastavaa, ja pysäköintihallit ovat yleensä parempi vaihtoehto, jos sinun on käytettävä vuokra-autoasi siellä, missä sinun täytyy. On suositeltavaa jättää auto esimerkiksi hotellille ja käyttää sen sijaan jalkoja ja julkista liikennettä.

Ateenassa ajaminen voi myös olla melko stressaavaa. Ruuhka-aikana on usein raskasta liikennettä ja pitkiä jonoja, mikä osaltaan lisää entistä kärsimättömämpiä kuljettajia.

Ateenan laitamilla ja muualla Kreikassa on paljon helpompaa ja mukavampaa matkustaa autonvuokraus. Tieverkosto on jatkuvasti hyvä, ja teiden laatu on hyvä erityisesti moottoriteillä. Siitä huolimatta sinun pitäisi kiinnittää enemmän huomiota kuin saatat olla tottunut. Kreikkalaisilla on taipumus ajaa nopeasti ja aggressiivisesti, eivätkä he ole aina yhtä huolissaan nopeusrajoituksista. Rauhallisella ja hieman puolustavalla ajotyylillä tuskin tulee ongelmia.

Eleftherios Venizelosin lentokenttä Ateenassa.

Lentokenttä

Ateenan pää lentokenttä on nimeltään Eleftherios Venizelos. Se rakennettiin palvelemaan Ateenaa ja Attican aluetta, ja se valmistui niin, että se pystyi huolehtimaan myös Ateenan olympialaisten yhteydessä vuonna 2004 liikenteestä.

Vuonna 2020 löydät viisi autovuokraamoa, joilla on toimistoja Ateenan ulkopuolella sijaitsevalla lentokentällä. Tässä ovat Avis, Budget, Sixt, Hertz ja Enterprise. Kaikki yritysten toimistot ja tiskit sijaitsevat pääterminaalin tuloaulassa.

  • Lentokenttä sijaitsee noin 35 kilometriä länteen pääkaupungin keskustasta. Moottoritie on käytännöllisesti katsoen koko matkan, jopa kaupungin keskustaan. Siksi ajoaika ei välttämättä ole pidempi suuren liikenteen aikana, ja useimmat ihmiset tekevät sen määränpäähänsä noin 30 minuutissa.