Autonvuokraus Zakynthos

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Zakynthos

Zakynthos matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Zakynthos. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Zakynthos

Autovuokraamo Zakynthos
Autovuokraamo Zakynthos

Zakynthos on saari Joonianmeren, joka sijaitsee pois länsirannikolla Kreikka (Ja osa saariston Joonian saaret).Tärkein kaupunki on sama nimi kuin saarella, ja se myös tekee prefektuurissa kuin Zakynthos on hallinnollinen keskus. Kaiken saarella asuu noin. 40000 asukasta, ja sen pinta-ala on noin 410 km2.

Ihmiset ovat eläneet Zakynthos kivikaudelta alkaen, ja saari on mainittu Ilias ja Odysseia, tärkeimmät teokset sokea oldtidsdikteren Homer. Saint Dionysios of Zakynthos on saaren tärkeimpiä mesenaatti, syntynyt vuonna 1546.

On olemassa muutamia historiallisia sivustoja Zakynthos, koska saarella useita kertoja osunut tuhoisat maanjäristykset – viimeksi vuonna 1953. Vain neljä rakennuksia Zakynthos Town selvisi, ja kolme niistä ovat saaren nähtävyyksiä: St. Dionysos katedraali, Pyhän Nikolauksen kirkko ja National Bank.

Muuten Zakynthos suosittu matkailukohde sukeltajien ja siellä on myös useita kauniita rantoja täällä. Saari on ehkä parhaiten tunnettu on suuri merikilpikonnia, jotka tulevat tänne joka vuosi munimaan hiekkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jotkut rannat ovat ottaneet käyttöön tiettyjä rajoituksia, kuten kieltää kaivaa hiekkaa, ja jotkut rannat eivät yleisön ajan jälkeen. 19. Ainutlaatuinen nähtävyys Navagio on lounaisrannikolla on hylyn vanhan salakuljettaja laiva, joka vain merestä.

Zakynthos Airport on noin. 6 km etelään Zakynthoksen kaupungin.