Autonvuokraus Yanbu

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Yanbu

Yanbu matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Yanbu. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Yanbu

Autovuokraamo Yanbu
Autovuokraamo Yanbu

Satamakaupunki Yanbu (Yanbu ’al Bahr, Yambo, Yenbo) sijaitsee länsirannikolla Saudi-Arabia Punainenmeri.Kaupungissa on 233000 asukasta (2010), ja sijaitsee maakunnassa Medina.

Yanbu sijaitsee 170 km länteen kaupungin Medinaan, ja 300 kilometriä pohjoiseen kaupungin Jeddah.

Kaupungin talous oli aikaisemmin perustuu siihen, että transittby varten pilgimer matkalla Mekkaan ja Medinaan ja vienti päivämääriä. Yanbu on nykypäivän Punaisenmeren suurin satama, ja kaupunki on tullut keskus petrokemian teollisuudelle.

Yanbu oikeastaan ​​koostuu kolmesta kylät (naapuruston) – sijaitsee noin. 15 min. ajan toisistaan. Historiallisessa keskustassa, jota kutsutaan usein ”Al-Balad” löydät kauppoja, ostoskeskuksia, ravintoloita ja kodeissa.Monet aasialaiset elävät Yanbu ja ravintoloita täällä usein tarjoillaan aasialaisia ​​ruokia.

Alue Yanbu Al-Nakheel koostuu lähes yksinomaan maatalousmaata ja 3. alue sisältyy kaupungin ”teollinen Yanbu”. Tässä murhaajat arkkitehtuuri, jalostamot ja petrokemian.

On hyvät mahdollisuudet uimiseen Yanbu kauniita rantoja ja alueen tiedetään olevan yksi parhaista paikoista kannalta sukellus – koska kristallin kirkas vesi ja upeat koralliriutat. Erityisesti alueilla Barracuda Beach ja Coral Gardens suosittu sukellus sivustoja.

Muuten kaupunki on useita urheilukeskukset on tenniskenttiä, squash ja uima-altaat.

Lähin lentokenttä on Yanbu Airport (tai Prince Abdul Mohsin bin Abdul Aziz Airport), joka sijaitsee 8 km pohjoiseen kaupungin.