Autonvuokraus Windhoek

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Windhoek

Windhoek matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Windhoek. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Windhoek

Autovuokraamo Windhoek
Autovuokraamo Windhoek

Windhoek on pääkaupunki Namibian ja sijaitsee keskeisellä paikalla maassa. Kaupungissa on noin 316000 asukasta (2010). Windhoek on noin. 1700 metriä ja sitä ympäröivät vuoret.

Pääoma on Namibian poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen keskus – ja on myös tärkeä liikenteen solmukohta. Kaupunkikuva koostuu sekä vanhaa ja uutta arkkitehtuuria – myös useita rakennuksia Saksan siirtomaavallan aikana ja moderni kerrostalot, toimistot ja myymälät. Vuonna pääkatu ”Independence Avenue” ja jalankulkijan ”Post Mall” on suuria ostoksia.

Windhoek on useita nähtävyyksiä – mukaan lukien linnoitus ”Old Fort” vuonna 1890, joka tänään taloa maan kansalainen museo. Lisäksi yksi pitäisi vierailla Christ Church (”Christuskirche”) neo-goottilainen tyyli 1800, roomalaiskatolisen Pyhän Marian katedraali vuodelta 1908, sen kaksi tornia ja rakentaminen ”Tintenpalast” – joka nykyään taloa Namibian parlamentin.

Muuten Windhoek Natural History Museum, rautatiemuseo, geologinen museo, kasvitieteellinen puutarha, ja kaupungin puisto observatorio ”Zoo Park” – jossa voi kävellä rauhallisessa ympäristössä. Puistossa on myös kiinalainen paviljonki, kesäteatteri ja lasten leikkipaikka.

Kaupungin lentokenttä – Windhoeck Hosea Kutako International Airport – sijaitsee 45 kilometriä itään keskustasta.