Autonvuokraus Thassos

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Thassos

Thassos matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Thassos. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Thassos

Autovuokraamo Thassos
Autovuokraamo Thassos

Thassos (Thasos) on suosittu kreikkalainen saari Pohjois Egeanmeren, erityisesti rannikolla Traakian maiseman. Maisema Thassos on melko mäkistä, ja korkeimmat huiput ovat yli 1000 m Korkein tornit Ypsario (1045 m). Thassos on ala 380 km2 ja väkiluku 14000 (2010). Saaren tärkein kaupunki, jota kutsutaan myös Thassos, oleskelevat runsaat 3000 asukasta.

Thassos on joitakin maatalouden ja teollisuuden toimintaa, jossa päätuotteita ovat hunaja, oliivit ja viini. Lisäksi osa saaren asukkaista työskentelee kalastajia, ja että on olemassa useita rikkaita marmoria kaivoksia siellä. Tuntuu että on ollut toimintaa Thassos marmoria antiikin ajoista. Niemimaalla Aliki, joka on suojattu, voit silti nähdä jäänteitä muinaisen marmorikaivostyöntekijöiden.

Muuten se on matkailu, joka on tärkein teollisuuden Thassos. Niistä tärkeimmät nähtävyydet ovat useita hienoja rantoja ja useita luostareita ja idyllisissä kylissä.

Thassos Town on mielenkiintoinen historiallinen museo, ja sen vieressä on kaivaus alue, jossa voi nähdä rauniot kaupunkipiirin muinaisilta ajoilta. Polku johtaa täältä asti Rauniot linnan ”Akropolis” (n. 500 eKr. Kr.) Ja Temple ”Athena” (n. 600 jKr Kr.), Jotka molemmat sijaitsevat kukkulalla on upea näköala kaupunkiin.

Lähin lentokenttä on Kavala International Airport – ”Megas Alexandros”, joka sijaitsee kaupungin ulkopuolella Kavala Kreikan mantereella.Sieltä voit ottaa lautalla ulos Thassos. Matka-aika on 1 tunti.